TIMELINE

25 Temmuz 2017
Türkiye'den BMGK'da İsrail'e çağrı
Türkiye'nin BM Daimi Temsilci Yardımcısı Güven Begeç, Harem-i Şerif'te statünün değiştirilmesinin kabul edilemeyeceğini belirterek İsrail'e bu yöndeki uygulamalardan vazgeçmesi çağrısı yaptı.
25 Temmuz 2017
İzmir'de büyük orman yangını
Gündüz saatlerinde İzmir'in Ovacık mevkiinde başlayan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
25 Temmuz 2017
Rakka'da ABD-YPG'den sivil katliamıı
Suriye'de, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun ve terör örgütü PKK/PYD'nin Rakka kentine bugün düzenlediği saldırılarında 18 sivilin öldüğü, 50 sivilin yaralandığı bildirildi. Son 8 ayda ise Rakka'ya düzenlenen saldırılarda, 308’i çocuk, 203’i kadın, en az bin 400 sivilin yaşamını yitirdi.
25 Temmuz 2017
Büyükada'da yabancı istihbarat ağı
Büyükada'da kaos toplantısı yaparken suçüstü yakalanan aralarında Alman ve İsveç vatandaşlarının da bulunduğu 10 ajanla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında Alman ajanı Peter Steudtner'in ifadelerinin de yer aldığı çarpıcı belgeler yayınlandı.
25 Temmuz 2017
Rusya'dan 15 Temmuz şehidinin ailesine onur nişanı
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Özel Temsilcisi ve Danışmanı Aleksandr Dugin'in, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde şehit düşen polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın babası Zeki ve annesi Meltem Kılınç'a gönderdiği onur nişanı, törenle takdim edildi.
25 Temmuz 2017
Kılıçdaroğlu yine şaşırtmadı
Partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha kendinden bekleneni yaptı ve Türkiye ile Almanya arasında yaşanan krizde Almanya'nın yanında yer aldı...
25 Temmuz 2017
İsrail'e Mescid-i Aksa uyarısı
Gazze'deki Filistinli gruplar, Mescid-i Aksa'ya destek için askeri geçit töreni düzenledi.
25 Temmuz 2017
Eylem hazırlığı yapıyorlardı! Kıskıvrak yakalandılar
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığı içerisinde olan PKK'lı teröristler yakalandı.
25 Temmuz 2017
Romanya PKK'lı Nalan Oral'ı serbest bıraktı
Romanya Anayasa Mahkemesi, PKK terör örgütüyle bağlantısı bulunan Nalan Oral'ın serbest bıraktı...
25 Temmuz 2017
PKK'lı kalleşleri inlerinde vurduk
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde, hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatında 9 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.