TIMELINE

30 Eylül 2014
Başbakan'dan paralel yapıya gözdağı!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilkini yaptığı "Yeni Türkiye Yolunda" konuşmasında paralel yapı ile mücadelede kararlılığın altını bir kez daha çizdi.Davutoğlu, paralel yapı da dahil her türlü demokrasi dışı vesayet odağı ile mücadele edeceklerini belirtirken, kriz fırsatçılarına da göz açtırmayacaklarını söyledi.
30 Eylül 2014
Tezkere metni belli oldu!
2 Ekim'de Meclis'te oylanacak tezkerenin gerekçeleri belli oldu. Metinde "Yabancı askerlerin Türkiye'de bulunması" ifadesi var...
30 Eylül 2014
Tezkerenin gerekçesi ne?
Başbakanlık, Irak ve Suriye'yle ilgili tezkere hakkında bilgilendirme notu yayımladı.
30 Eylül 2014
Bitlis'te terör örgütüyle çatışma!
Genelkurmay, Bitlis İl Jandarma Komutanlığı unsurlarına terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silahlarla ateş açıldığını duyurdu.
30 Eylül 2014
Hanefi Avcı: Kasetler İstanbul Emniyetinden
Hanefi Avcı, makam odasında dinleme kasetlerinin bulunduğu iddialarına, Taksim'de bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile yanıt verdi.
30 Eylül 2014
Hükümetten vatandaşa bayram müjdesi!
Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada vatandaşa müjde verdi.
30 Eylül 2014
İsmailağa'dan Erdoğan'a ziyaret
İsmailağa Cemaati'nin önderi Mahmut Efendi'nin vekili Hasan Kılıç ve oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.
30 Eylül 2014
Arınç'tan önemli açıklamalar
Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası önemli açıklamalarda bulundu
30 Eylül 2014
Kupada eşleşmeler belli oldu
A Haber, A Spor ve ATV ekranlarından yayınlanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura çekimi Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.
30 Eylül 2014
Bayrama günler kala uyarı!
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Şubesi, "Sahte Yüzler" Projesi kapsamında, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar ile satıcıları sahte para ve dolandırıcılara karşı dikkatli olması konusunda uyardı.