TIMELINE

01 Eylül 2014
Dev derbilerin tarihleri belli oldu!
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon ilk derbilerinin oynanacağı tarihler belli oldu.
01 Eylül 2014
Kılıçdaroğlu'ndan şaşırtan yorum
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te içtüzük kitapçığını fırlatan Engin Altay'ı savunmak isterken akıllara durgunluk veren açıklamalar yaptı...
01 Eylül 2014
Bekir Bozdağ'dan kritik açıklamalar
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Yargı makamlarını temsil eden bazı kişilerce yapılan açıklamalarda yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığından söz edilirken, yargı içinde yapılanmış siyasi, ideolojik veya zümrevi yaklaşımların görmezden gelinerek yaşanan olumsuzlukların sorumluluğunun 'yasama' ve 'yürütme'ye yüklenmesi ve bu organların yegane suçlu olarak gösterilmesi büyük bir saptırma ve çelişkidir" ifadesini kullandı.
01 Eylül 2014
Gizli tanıktan Gülen örgütüyle ilgili bomba açıklamalar
01 Eylül 2014
Gizli tanıktan bomba açıklamalar
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 25 Aralık soruşturması kapsamında hazırladığı takipsizlik kararında, bir polisin gizli tanık olarak ifadesine yer verildi. Gizli tanık ifadesinde, ''Soruşturma ilk önce ihaleye fesat karıştırmak olarak başlatılmıştı ancak daha sonradan Başbakan 'ın örgüt lideri olarak gösterildiği bir şema oluşturuldu. Soruşturmanın seyri değişince bazı tereddütler yaşanmaya başlandı. Bunun üzerine soruşturmayı yürüten amirler 'bu soruşturma yüzyılın soruşturması, bu soruşturmada görev almak şereftir. Ayrıca, Hocaefendi de bu soruşturmayı yürütenlere dua ediyor diye kendi aralarında konuşuyorlardı'' dediği belirtildi.
01 Eylül 2014
Danıştay Başkanı Feyzioğlu'nun elini sıkmadı
Erdoğan ve Davutoğlu'nun katılmadığı Adli Yıl açılış töreninde Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Metin Feyzioğlu'nun elini sıkmadı.
01 Eylül 2014
Dışişleri'nden o iddialara yalanlama
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Irak'ta alıkonulan Musul Başkonsolosluğu çalışanlarının sağlık durumlarıyla ilgili yapılan haberler üzerine, "Bu iddialar asılsızdır. Musul Başkonsolosluğu personelimizin aileleri ve yakınları üzerinde çok ciddi olumsuz etkiler doğurabilecek bu tür haberler yapılmadan önce, bilginin doğruluğu ve kaynağın güvenilirliği hususunda emin olunması gerekmektedir" açıklamasında bulundu.
01 Eylül 2014
Yiğit Bulut'ta o iftiralara sert yanıt
Paralel örgüt medyası iftira ve yalanlarına bir yenisini daha ekledi. Bu defa Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut'a saldırmaya başladılar.
01 Eylül 2014
"Bir de siz sözünüzde durun"
KKTC'de konuşan Erdoğan Rum gazetecinin Ruhban okulu ile ilgili sorusuna, Okulu açmak mesele değil ancak sizden de bir adım olsun" dedi.
01 Eylül 2014
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs sorununun çözümünde kararlılıklarının sürdüğünü belirterek, “Önümüze bizim adil olmayan projelerle gelenler şunu bilsin ki böyle bir projeyi kabul etmek bizim tarihimizi reddetmek olur ki bizim böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değildir dedi.