TIMELINE

16 Eylül 2014
Sneijder'den ilginç açıklama!
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sneijder maçın ardından yaptığı açıklamada, "Zafer niteliğinde beraberlik aldık" dedi ve şöyle konuştu:
16 Eylül 2014
Dortmund Arsenal'e acımadı!
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın grubunda bulunan 2 ekibin karşılaştığı mücadelede Borussia Dortmund evinde İngiliz devi Arsenal'i 2-0 mağlup ederek önemli bir avantaj yakaladı
16 Eylül 2014
Galatasaray taraftarı TFF'yi protesto etti
Galatasaraylı taraftarlar, Anderlecht karşılaşması öncesinde söylediklerini yaptılar ve ikinci yarının hemen başında sahaya sırtlarını dönerek Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto etti.
16 Eylül 2014
BM'den kritik IŞİD açıklaması
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün uluslararası barış ve güvenliğe tehdit oluşturduğunu vurgulayarak, BM Güvenlik Konseyi'nden bu sorunla mücadelede uluslararası topluma liderlik etmesini istedi.
16 Eylül 2014
Katil İsrail katliam yapmak için bahane arıyor!
İsrail ordusu, Gazze tarafından hava topu atıldığını iddia etti.
16 Eylül 2014
İstanbul için korkutan uyarı!
Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) tarafından yapılan bir araştırma, İstanbul açıklarında 7 şiddetinde veya daha büyük bir depremin meydana gelebileceğini ortaya çıkarttı.
16 Eylül 2014
Köşk'te kritik zirve
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, bugün Çankaya Köşkü'nde güvenlik toplantısı yapılacak.
16 Eylül 2014
IŞiD'in nasıl ortaya çıktığını açıkladı!
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "IŞİD'i ortaya çıkaran sebepler yok edilmeden, kalıcı barışın sağlaması zor" diye konuştu.
16 Eylül 2014
Burak Yılmaz'dan hayat öpücüğü!
Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray grubundaki ilk maçında Anderlecht ile berabere kaldı.
16 Eylül 2014
O kazaya rekor tazminat
Tekirdağ Limanı'ndan denize uçan otomobilde hayatlarını kaybeden Aysel ve Vecdet Eriş ile Zeynep ve Ahmet Gülhan'ın çocuklarına ödenecek tazminat belli oldu. Tekirdağ İdare Mahkemesi, 1 milyon 400 bin TL tazminat ödenmesine hükmetti.