TIMELINE

31 Ağustos 2014
Saracoğlu'nda gol düellosu!
Son şampiyon Fenerbahçe, Süper Lig'de yeni sezonu Kardemir Karabükspor maçıyla açtı.
31 Ağustos 2014
Trabzonspor'dan sessiz başlangıç!
Spor Toto Süper Lig'deki ilk hafta maçında Kayseri Erciyesspor'a konuk olan Trabzonspor, bir topunun direkten döndüğü maçta rakibiyle golsüz berabere kaldı
31 Ağustos 2014
Netanyahu yine haddini aştı!
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kendileri için birinci önceliğin her zaman İsrail vatandaşlarının güvenliği olduğunu ve böyle olmaya devam edeceğini söyledi.
31 Ağustos 2014
Arınç'tan CHP ve MHP'ye gönderme!
“Siyasetçi halkını tanımıyorsa kaybetmeye mahkumdur” diyen Bülent Arınç, Bursa'da yaptığı bir konuşmada muhalefete yüklendi.
31 Ağustos 2014
Tarık Çamdal Galatasaray'da!
Galatasaray, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılı ekip genç oyuncu için Eskişehirspor 4.5 milyon euro + Umut Gündoğan karşılığında anlaşmaya vardı.
31 Ağustos 2014
İki ülke daha Türkiye'yi dinledi
Almanya Türkiye'yi dinledi' iddiasını ortaya atan Alman Der Spiegel dergisine göre, ABD ve İngiltere de Türkiye'yi dinledi.
31 Ağustos 2014
Göğebakan'ın çilesi doğmadan başlamış
Kansere yenik düşerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın annesinin ona hamileyken apandisit ameliyatı olduğu için sağ ayağının aşığı gelişmediğinden engelli dünyaya geldiği ortaya çıktı.
31 Ağustos 2014
Tarihi proje tam gaz ilerliyor
Avrasya Tüneli geçiş ücreti, otomobiller için 4 dolar KDV ve minibüsler için 6 dolar KDV tutarı karşılığı Türk Lirası olarak belirlendi.
31 Ağustos 2014
Sare Davutoğlu'nun büyük acısı
Henüz 10 yaşındayken annesini doğum esnasında kaybeden Sare Davutoğlu'nun kadın doğum uzmanı olma hikayesi hayli çarpıcı...
31 Ağustos 2014
Kartal bombayı patlatıyor!
Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Jose Sosa bu akşam İstanbul'a geliyor.