TIMELINE

02 Ağustos 2014
İsrail Gazze'den çekiliyor!
İsrail medyası, Hamas'a ait tünellerin büyük çoğunluğunun imha edildiğini, kara birliklerinin de Gazze'den çekilmeye başladığını iddia etti.
02 Ağustos 2014
Başbakan Erdoğan: "CHP ve MHP'yi esir aldılar"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "30 Martta, sandıkta milletten cevaplarını aldılar ama uslanmadılar. Şimdi de 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimi için bir kez daha karşımıza Pensilvanya adayı çıkardılar." dedi.
02 Ağustos 2014
Ekrem Dumanlı’yı yüzsüzlükle suçladı!
Star gazetesi yazarı Hakan Albayrak, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’yı yüzsüzlükle eleştirdi.
02 Ağustos 2014
Doğan'ın vergi borcunu paralel yapı sildirmiş!
Gülen Örgütü mensuplarının, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın davasına bakan İstanbul 6. Vergi Mahkemesi Başkanı Hakim Hasan Erdem’i yasa dışı dinlediği ortaya çıktı.
02 Ağustos 2014
Yalan Makinesi!
Gülen yandaşları yine faka bastı. Casusluk Soruşturması'nı itibarsızlaştırmak için yanlı yayınlar yapan paralel medya mensupları bir kez daha amaçlarına ulaşamadı. Paralel medyanın yalan haberleri belgelerle bir bir çürütüldü.
02 Ağustos 2014
Başbakan'dan İsrail'e sert tepki
Başbakan Erdoğan Balıkesir'de Cumhurbaşkanlığı mitinginde konuştu.
02 Ağustos 2014
O muhabir hayatını kaybetti
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, otomatik demir kapıya sıkışarak ağır yaralanan Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu hayatını kaybetti.
02 Ağustos 2014
İstanbul'da şiddetli sağanak yağmur
İstanbul’da öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi.
02 Ağustos 2014
Rehin Türkler için sevindirici haber
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, IŞİD'in kaçırdığı Türk konsolosluğu rehineleri için "Belki yarın, öbür gün gelebilirler" açıklamasını yaptı.
02 Ağustos 2014
Galatasaray'ın antremanında feci kaza
Galatasaray antremanını takip edenn Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkıştı. Hastaneye kaldırılan Koyuncu'nun hayati tehlikesi devam ediyor.