TIMELINE

28 Ağustos 2014
Hükümeti kurma görevi Davutoğlu'nda
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu görüşmesi sona erdi. Erdoğan, Davutoğlu'nu 62. hükümeti kurmakla görevlendirdi. Davutoğlu 62. Hükümeti yarın saat 11.30'da Erdoğan'a sunacak.
28 Ağustos 2014
Devir teslim töreni dünya basınında
Dünya basını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olarak yemin ederek göreve başlamasına geniş yer ayırdı.
28 Ağustos 2014
Trabzonspor golsüz turladı
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında, 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında FK Rostov ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı.
28 Ağustos 2014
PFDK Volkan Demirel'in cezasını açıkladı!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e 3 maç men cezası verdi.
28 Ağustos 2014
Çankaya Köşkü'nün sitesi anında yenilendi
Cumhurbaşkanlığı devir teslim töreninin ardından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı internet sitesi güncellendi. Siteye 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın biyografisi eklendi.
28 Ağustos 2014
Ve G.Saray'ın rakipleri belli oldu!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. D grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz Galatasaray, Arsenal, Borussia Dortmund ve Anderlecht'le devler liginde mücadele edecek.
28 Ağustos 2014
F.Bahçe yıldız oyuncuyla yollarını ayırdı
Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni ile yollarını ayırdı.
28 Ağustos 2014
"Değerli kardeşim Recep Tayyip Erdoğan"
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Sayın Cumhurbaşkanı, değerli kardeşim Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin bu yolda daha ileri mesafeler kat edeceğine inancım tamdır. Dolayısıyla bu sefer de görevimi devrederken müsterihim" dedi.
28 Ağustos 2014
Cumhurun Reisi Köşk'te
12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köşk'teki devir-teslim töreninde tarihi konuşmasını yaptı
28 Ağustos 2014
Paralelin kanalı Erdoğan'ı görmedi
Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'de yemin ettiği dakikalarda, Cemaat'in kanalı STV'de çiftçilerin sorunları ekrana taşındı.