TIMELINE

22 Ağustos 2014
ABD'den IŞİD'e yeni saldırı
ABD ordusu, Musul Barajı yakınlarındaki terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) hedeflerine 3 yeni hava saldırısı düzenledi.
22 Ağustos 2014
Paralel medyaya tokat gibi cevap!
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, dün bazı basın-yayın organlarının Süleyman Şah Türbesi'nin Musul Başkonsolosluğu personelinin serbest bırakılması karşılığında terör örgütü Irak Şam İslam Devleti'ne...
22 Ağustos 2014
Bu görüntüler çok konuşulacak!
20 yıl önce Türkiye'de bir akademisyen olarak az tanınan Ahmet Davutoğlu'nun 1994'teki analizleri günümüze ışık tutuyor.
22 Ağustos 2014
KKTC ile iki protokol imzalandı
KKTC Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ile Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, iki ülke arasında sağlık alanında işbirliğini geliştirmeyi öngören iki protokol imzaladı. KKTC Sağlık Bakanlığı'nda...
22 Ağustos 2014
Başbakan Erdoğan, Putin'le görüştü!
Başbakan Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre iki lider görüşmede, ülkeler arasındaki...
22 Ağustos 2014
Tüm dünya onu konuşuyor!
Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu genel başkan adayı olarak açıklaması, Arap basınında geniş yer buldu.
22 Ağustos 2014
Çalışanlar bu habere dikkat!
"Memurun atama sistemi değişecek!" haberi için lütfen tıklayın...
22 Ağustos 2014
O MOSSAD ajanları idam edildi!
Gazze'de "İsrail adına casusluk yaptığı" gerekçesiyle 11 kişi daha idam edildi. Yürütülen yargı süreciyle birlikte toplamda idam edilenlerin sayısı 21'e yükseldi.
22 Ağustos 2014
Başbakan Erdoğan, Ban Ki-mun görüştü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile telefonda görüştü
22 Ağustos 2014
Amberin'den 'edepsizlik' dolu köşe yazısı
Katıldığı bir televizyon programında müslümanları kötüleyen ve Türkiye'deki seçmenleri kötüleyen Taraf Gazetesi köşe yazarı Amberin Zaman, bugün ağıza alınmayacak kadar küfürlü bir köşe yazısı kaleme aldı.