TIMELINE

30 Temmuz 2014
İhsanoğlu'na Twitter'da büyük tepki
"İhsanoğlu'na Twitter'da büyük tepki" haberi için lütfen tıklayın...
30 Temmuz 2014
Kartal'dan Feyenoord'a dev pençe!
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Feyenoord 2-1'le geçerek tur için büyük bir avantaj yakaladı.
30 Temmuz 2014
Hedef adam Putin!
AB, yaptırımlar listesine Rusya Devlet Başkanı Putin'e yakın isimleri de ekledi
30 Temmuz 2014
BM'den İsrail'e kınama!
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, İsrail'in Filistinli sığınmacıların bulunduğu Gazze'deki BM Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'na (UNRWA) bağlı okula düzenlediği ve en az 15 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı
30 Temmuz 2014
İsrail, 6 Mısır askerini öldürdü!
İsrail’in hava saldırısında 6 mısır askerinin öldüğü iddia edildi.
30 Temmuz 2014
Batman'da facia: 5 çocuk boğuldu!
Kozluk ilçesinde gölete giren kız çocuğu ile onu kurtarmaya çalışan akrabası 4 kız çocuğu boğuldu.
30 Temmuz 2014
İhsanoğlu'na Twitter'da büyük tepki
CHP ve MHP'liler şokta! Milli marşımızı dahi bilmeyen çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, İstiklal Marşı dizeleri için "Çanakkale şehitleri şiirinden heralde" demesi MHP'lileri çıldırttı. İhsanoğlu'nun skandal sözleri üzerine MHP seçmeni "İstiklal Marşı'nı bilmeyen bizim adayımız olamaz" diye Twitter'da sert tepki gösterdi. Bunun yanısıra MHP'liler Devlet Bahçeli'den bu skandal olay hakkında bir açıklama yapmasını istedi
30 Temmuz 2014
Fatma Şahin'den paralel örgüte suç duyurusu
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olduğu dönemde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile kriptolu ve hususi telefonla yapılan görüşmelerin usulsüz şekilde dinlenilmesine ilişkin sorumluluğu olan kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
30 Temmuz 2014
Gazze için müslüman oluyor
Dünyanın 1 numaralı raketi Novak Djokoviç, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılarını protesto etmek ve Filistinlilere destek vermek amacıyla Müslüman olacağını açıkladı.
30 Temmuz 2014
Bayramda bile müstehcen yayın yaptılar
Tıklanma uğruna etik habercilikten koparak müstehcen ve erotik yayın yapan Hürriyet, mübarek Ramazan Bayramı'na bile saygı duymayıp cinsel içerikli yayınlar yaptı. Yaklaşık 2 yıl önce hacca giderek hacı olan Aydın Doğan'ın, sahibi olduğu medya kuruluşunun Ramazan Bayramı'nda bu şekilde yayın yapması büyük tepki gördü.