TIMELINE

28 Temmuz 2014
Netanyahu'dan katliam talimatı!
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze'ye düzenlenen kara operasyonlarının genişleteceğini belirtti.
28 Temmuz 2014
Sanatçılardan, İsrail'e protesto
Sanatçılar, İsrail'in Filistin'de yaptığı katliamı protesto etti. Ellerin aynalar İsrail Konsolosluğu'na gelen sanatçılar, konsolosluk önünde aynalı eylem yaptı.
28 Temmuz 2014
Paralel çetenin gözaltı yalanı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen tutanakta, Casusluk Soruşturması şüphelilerinin her birinin gözaltına alınma saatleri ile yol sürelerinin farklı olduğu belirtilildi.
28 Temmuz 2014
Demba Ba: Şampiyonluk için geldim!
Beşiktaş'ın yeni transferi Senegalli yıldız golcü Demba Ba, siyah-beyazlı takıma şampiyonluk için geldiğini belirterek, bunun için elinden geleni yapacağını söyledi.
28 Temmuz 2014
Davutoğlu'ndan o bakana tokat gibi yanıt
Gazze ateşkes müzakerelerinin görüşüldüğü toplantıda, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Avrupalı bakana tokat gibi Gazze cevabı verdi...
28 Temmuz 2014
İsrail'e çok büyük darbe!
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin doğusunda düzenlediği operasyonda 10 İsrail askerinin öldürüldüğünü bildirdi.
28 Temmuz 2014
Böyle olur kralların kavgası
İngiliz Daily Mail Gazetesi dişi aslanların eşlerini başka bir genç aslanla dövüşürken kurtardığı görüntülerini yayınladı. Ortaya dehşet kareler çıktı. İşte o fotoğraflar...
28 Temmuz 2014
Buraları gezip görmek isteyeceksiniz
Kükreyen volkanlar, buzullar, buz dağları ve doğal güzellikleriyle zengin bir ülke İzlanda. Fotoğrafları gördüğünüzde buraları gezmek, görmek isteyeceksiniz. İşte o kareler...
28 Temmuz 2014
Paralel yapıdan İsrail'e destek!
"Paralel yapıdan İsrail'e destek!" haberi için lütfen tıklayın...
28 Temmuz 2014
Paralel örgütün bir yalanı daha ortaya çıktı
Emniyetteki "paralel yapı" iddialarına ilişkin yürütülen "casusluk" soruşturmasında, "mahkemeye sevk edilen 49 şüphelinin gözaltı sürelerinin aşıldığı" iddialarına yönelik İstanbul Emniyetince hazırlanan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen tutanakta, bu şüphelilerden her birinin gözaltına alınma saatleri ile yol sürelerinin farklı olduğu belirtiliyor.