TIMELINE

24 Nisan 2014
"Rusya ile savaşmaya hazırız"
Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Deşçitsa, Moskova yönetiminin Ukrayna sınırında tatbikat yapma kararıyla ilgili olarak, Rusya ile savaşmaya hazır olduklarını belirtti.
24 Nisan 2014
Yine Zaman yine yalan!
BTK, bugün Zaman gazetesinin manşetinde ve internet sitelerinde yer alan, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında sahte delil üretildiği yönündeki iddiaları içeren haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
24 Nisan 2014
Provokasyon Hürriyet'i!
Doğan Medya organları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yeşil çevre hassasiyetini çok fena kullanıyor. CNN Türk ve Hürriyet Gazetesinin internet sitesinden yayınlanan yalan haberlerle insanlar resmen ayaklanmaya teşvik edildi.
24 Nisan 2014
PSG'nin yıldız oyuncusu Galatasaray yolunda!
Galatasaray sezon sonunda önemli bir transfere imza atmak üzere...
24 Nisan 2014
İsrail yine çark etti!
Filistin'deki Hamas-El Fetih arasındaki anlaşmazlığın sona ermesinin ardından İsrail, barış görüşmelerini askıya almaya karar verdi.
24 Nisan 2014
Sansürcü Gülen!
Bulunduğu her ortamda ifade ve düşünce özgürlüğünden bahseden, basın özgürlüğünden bahseden Fethullah Gülen'in gerçek yüzü bir bir ortaya çıkıyor...
24 Nisan 2014
MHP'nin Erdoğan iddiasına CHP'den yanıt
CHP milletvekili Ayaydın, Erdoğan'ın okuduğu okulun 3 yıllık olması nedeniyle cumhurbaşkanı adayı olamayacağına yönelik iddianın doğru olmadığını, okulun 4 yıllık eğitim verdiğini söyledi.
24 Nisan 2014
Yine aynı ifadeyi kullandı
ABD Başkanı Barack Obama, Ermenilerin 1915'teki olayların yıl dönümü olarak kabul ettikleri 24 Nisan günü ile ilgili açıklamasında, büyük felaket anlamına gelen "Meds Yeghern" ifadesini kullandı.
24 Nisan 2014
Yeni kamera telefon: Galaxy K
Samsung'tan fotoğraf tutkunları için özel bir hamle geliyor.
24 Nisan 2014
İsrail askerlerinin rezil olduğu an
Yaklaşık 1,5 metre yükseklikteki duvara tırmanmaya çalışan İsrail askerlerinin beceriksizliği kameralara yansıdı.