TIMELINE

18 Nisan 2014
Mesele gerçekten yolsuzluk muymuş?
Türkiye'de siyasal darbe yapmak ve istikrarı engellemek için her türlü kirli işler içine girenlerin meselesinin yolsuzluk olmadığı ve hedeflerinin ne olduğu gün geçtikçe ortaya çıkmaya devam ediyor...
18 Nisan 2014
3 uçakta bomba araması
Hatay Havalimanı'nda 3 uçakta bir ihbar üzerine bomba araması yapıldı
18 Nisan 2014
Gülenciler zıvanadan çıktı!
Fethullah Gülen medyasının tetikçi yazarları saçmalıkta sınır tanımıyor. Gülen Medya bünyesindeki birçok isim 30 Mart hezimetinin şokunu hala üzerinden atamadı.
18 Nisan 2014
Sanal dolandırıcılara dikkat!
Bursa Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, son zamanlarda sanal alemden yapılan alışverişlerde yaşanılan dolandırıcılık olaylarının arttığı bildirildi. Açıklamada, vatandaşların e-ticaret sitelerinden ürün alırken kaparo vermemeleri gerektiği vurgulandı.
18 Nisan 2014
Trabzonspor farklı kazandı!
Trabzonspor, ligin 30. haftasında Kayseri Erciyesspor deplasmanına konuk oldu. Konuk bordo-mavili ekip Erciyes karşısında adeta gol şov yaptı.
18 Nisan 2014
Başbakan'dan AYM'ye başvuru!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulundu...
18 Nisan 2014
Fethullah Gülen, Özal'a da beddua etmiş!
Fetullah Gülen’in yıllar önce merhum Cumhurbaşkanı Turgat Özal için ettiği beddua ve kötü sözler bir Gülen örgütü yazarının kitabındaki detaylarla ortaya çıktı.
18 Nisan 2014
Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde büyük rezillik!
Üsküdar Musiki Cemiyeti, yıl sonu etkinliği için koroya aldığı öğrenciyi başörtülü olduğu gerekçesiyle korodan çıkardı.
18 Nisan 2014
Sami Selçuk ve STV Peres'in avukatı mı?
Sami Selçuk'a bir tepki de Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'tan geldi. Dilipak, "Simon Peres'in avukatlığını yapmak eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk'a düşmedi" dedi.
18 Nisan 2014
MEB Müsteşarı Tekin'den çok önemli SBS açıklaması
MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, mahkemenin Seviye Belirleme Sınavı kararı ile ilgili canlı yayında konuştu. Tekin, velileri rahatlatacak şu açıklamaları yaptı: