TIMELINE

21 Aralık 2014
Almanya'da cami inşaatına çirkin saldırı
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaleti Dormagen kentinde DİTİB'e bağlı Süleymaniye Camii'nin devam eden inşaatına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gamalı haç işaretleri çizildi, ırkçı sloganlar yazıldı.
21 Aralık 2014
"Ak Parti'nin ayağı tökezlesin diye..."
AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, "Bizim muhalefetimiz, 'acaba AK Parti'nin ayağı tökezler de buradan bize bir yol çıkar mı' hesabı yapıyor. Bunlar kendi saadetini başkasının felaketinde gören insanlar" dedi.
21 Aralık 2014
Küstah Bild iş başında
Almanya'da yayınlanan Bild gazetesinde Türkiye'yle ilgili akıl almaz sözlere yer verildi.
21 Aralık 2014
Bülent Arınç: Bizde Tayyipler bitmez
Bülent Arınç, "Şimdi birileri ellerini ovuşturuyor, 'Tayyip gitti ya bizim önümüz açılabilir' diye, bizde Tayyipler bitmez" dedi.
21 Aralık 2014
Yıldız: Ne oldu da Erdoğan birden kötü oldu?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "16 Aralık’a kadar başarılı olan iyi olan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık’ta birden nasıl kötü oldu" dedi.
21 Aralık 2014
Kartal liderliğini sürdürdü
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Başakşehir'de Akhisar Belediye'yi konuk ediyor.
21 Aralık 2014
CHP'li belediye çöpleri toplamadı
CHP'li Manavgat Belediyesi'nin bazı caddeleri AK Parti'li Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Buna kızan CHP'li belediye çöpleri toplamadı.
21 Aralık 2014
F-35'lere yerli mühimmat geliyor
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, F-35 uçaklarına milli mühimmatların ekleneceğini belirtti.
21 Aralık 2014
Gülerce'ye göre paralel yapının 20 yanlışı
Paralel yapıya yönelik başlatılan operasyona dair açıklamalarda bulunan Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, cemaatin yaptığı 20 yanlışı da tek tek sıraladı. Gülerce, kırmızı bülten konusunda ise 'Ben Gülen'in yerinde olsam, kendim gelir ifademi verirdim' dedi.
21 Aralık 2014
Yunanistan'da Osmanlıca dersleri
Osmanlıcanın Türkiye'deki okullarda okutulmasıyla ilgili tartışmalar sürerken, Atina'da Bilimsel Araştırmalar Enstitüsü'nde verilen Osmanlıca derslerine 65 Yunan devam ediyor