TIMELINE

21 Aralık 2014
‘Kertenkele'de kahkaha tufanı...
20 Aralık 2014
CHP'li belediyeden pes dedirtecek olay!
CHP'li belediyeden bir skandal daha... Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Hristiyan vatandaşların Noel Bayramı’nı kutlamak için Maltepe Meydanı’na diktirdiği 'Noel Ağacı'nın açılışını papaz eşliğinde dua ederek yaptı...
20 Aralık 2014
Putin'in sözleri Rumları yıktı!
Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin'in geleneksel yıllık basın toplantısında Kıbrıs'tan söz ederken Kuzey ve Güney Kıbrıs demesi ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgüyle söz etmesi Rusya'yı uzun yıllardır “doğal müttefik “ olarak kabul eden Rum yönetimini kaygılandırdı.
20 Aralık 2014
"O iki CD sahte"
Süha Tanyeri, Balyoz davasının digital delillerini oluşturan 11 ve 17. CD'lerin üzerindeki yazıların kendisine ait olmadığını mahkemeye sunulan bilirkişi raporu ile kanıtlandığını söyledi. Tanyeri, bu iki CD üzerindeki yazıların, CD'leri sunan gazeteci Mehmet Baransu tarafından yazıldığını öne sürdü.
20 Aralık 2014
Şişli skandalında son perde!
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Emir Sarıgül arasında patlak veren gerilim sonrası Şişli Belediyesi’nde yaşanan şiddetin şok görüntüleri ortaya çıktı...
20 Aralık 2014
Gülen'e kırmızı bülten çıkarılacak mı?
20 Aralık 2014
Gülen'e kırmızı bülten çıkarılacak mı?
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fethullah Gülen hakkında kırmızı bülten çıkarılması konusunda, "Adalet Bakanlığı bu kararla ilgili yasal çerçevede yapması gereken şey neyse, onu yapacaktır" dedi.
20 Aralık 2014
Yalçın Akdoğan 'Diriliş' dizisi setine ziyaret!
20 Aralık 2014
Gülen örgütünün ‘adliye nöbeti’ deşifre oldu
Gülen terör örgütü iyice köşeye sıkıştı. Müslümanlara kurdukları kumpas deşifre olunca akılmaz ajitasyonlarla sahneye çıkan Paralel yapının, okul, ev ve yurtlarından gruplar halinde İstanbul’a getirdiği, yaşları 15 ile 20 arasında değişen gençlerin Çağlayan Adliyesi önünde sözde “Demokrasi Nöbeti”nde slogan atmaya zorlandıkları ortaya çıktı.
20 Aralık 2014
G.Saray'dan muhteşem geri dönüş
Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında, 2 kez geriye düştüğü maçta Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 mağlup etti. Ligin en heyecanlı maçlarından birine sahne olan Türk Telekom Arena'da 2 penaltı, 1 de kırmızı kart vardı.