TIMELINE

20 Aralık 2014
"Amaçları Erdoğan'a ve Türkiye'ye diz çöktürmekti"
Küresel güçlerin taşeronu Gülen terör örgütünün Türkiye içindeki kirli amaçları A Haber ekranlarından deşifre olmaya devam ediyor.
19 Aralık 2014
Sevilay Yükselir'den çarpıcı açıklamalar!
Sabah yazarı Sevilay Yükselir A Haber ekranlarında yayınlanan Kadraj programında Gülen Terör Örgütü'ne yönelik operasyonla ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu...
19 Aralık 2014
Türkiye'de bir ilk dünyanın ise en büyüğü!
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Yalova'da yapımı tamamlanan, Türkiye'nin ilk, dünyanın ise en büyük Geofit Bahçesi'nin açılış törenine katıldı. Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü tarafından oluşturulan Geofit Bahçesi'nde, nesli tehlike altında olan ya da nadir bulunan bitkileri koruma altına alınacak.
19 Aralık 2014
Obama'dan sert tepki!
ABD Başkanı Barack Obama, Sony'ye siber saldırı nedeniyle Kuzey Kore'ye karşı "orantılı ve zamanını kendilerinin belirleyeceği" bir yanıt vereceklerini söyledi.
19 Aralık 2014
Meteoroloji'den kar uyarısı!
Türkiye, pazar günü öğle saatlerinden sonra Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.
19 Aralık 2014
Paralel magandalardan canlı yayına müdahale!
Gülen terör örgütü sempatizanları ne yapacaklarını şaşırdı. 14 Aralık operasyonunda Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın gözaltına alınmasının ardından basın susturulmaya çalışılıyor yaygarası yapan örgüt üyelerinin gerçek yüzleri bir kez daha ortaya çıktı...
19 Aralık 2014
Erdoğan'ın cami talebine Küba'dan yanıt geldi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Küba’ya cami yapılması önerisine yanıt veren Büyükelçi Alberto Gonzales Casals, "Bu cami inşaa edilecektir” dedi.
19 Aralık 2014
F.Bahçe'den Kayseri'ye tek kurşun!
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Fenerbahçe, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.
19 Aralık 2014
İşte kumpası başlatan süreç!
"İşte kumpası başlatan süreç!" haberi için lütfen tıklayın...
19 Aralık 2014
İşte Gülen ve örgütüne yöneltilen suçlar!
İstanbul Başsavcılığı'nın terör örgütü lideri Fethullah Gülen hakkında yakalama kararını kabul eden 1. Sulh Ceza hakimliği örgütün nasıl kumpas kurduğunu tek tek belirtti. Soruşturmanın nasıl başladığı ve şüphelilerin hangi isnatlarla suçlandığına ilişkin bilgilerin sunulduğu kararda, soruşturmanın başlamasına neden olan olaylar kronolojik olarak yer aldı.