TIMELINE

27 Kasım 2014
Ömer, Elif'e geleceğe dair bir söz verir
26 Kasım 2014
"Ayaklarını denk alsınlar gerekeni yaparız"
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Faiz lobisi, yüksek oranlı faiz kullandıran banka ve faktoring şirketleri ayaklarını denk alsınlar, gerekeni yaparız" dedi.
26 Kasım 2014
"Buna izin vermeyiz"
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Biz her halükarda devlet olarak bunu (Çözüm Süreci'ni) sahiplendik ve yürüteceğiz, kim ne yaparsa yapsın yürüteceğiz. Çünkü bu bizim için ilkesel bir konudur" dedi.
26 Kasım 2014
Aslan Avrupa'da darmadağın!
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray, deplasmanda Belçika temsilcisi Anderlech'te 2-0 yenilerek, Avrupa defterini kapattı.
26 Kasım 2014
"Bize her yer Trabzon"
UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. maçında yarın sahasında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı ile karşılaşacak Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, "Savaşacağımız, mücadele edeceğimiz 3 ana hattın, bugün bence çok önemli birinde yarışacağız. Bence avantajlıyız" dedi.
26 Kasım 2014
"Bir puan için oynamayacağız"
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın deplasmanda Yunanistan'ın Asteras takımıyla oynayacakları maçın sonucunda gruptan çıkmayı garantileyecek skoru almak istediklerini söyledi.
26 Kasım 2014
Sırp taraftarın öldürülmesiyle ilgili bir gözaltı daha!
Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında 21 Kasım'da oynanan THY Avrupa Ligi maçı öncesi çıkan olayda hayatını kaybeden Sırp taraftar Marko İvkoviç (25) cinayetine ilişkin dün gözaltına alınan 5 şüphelinin ifadeleri doğrultusunda 1 kişi daha yakalandı.
26 Kasım 2014
İsrail'den Filistinliler'e yönelik ağır yaptırımlar
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun talebi doğrultusunda, İsrail karşıtı eylem girişiminde bulunanlara ve ailelerine yönelik ağır yaptırımlar içeren 8 maddelik bir plan hazırlandı.
26 Kasım 2014
"Cemaat Baykal'ı devirip Kılıçdaroğlu'nu getirdi"
CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, paralel örgütün önce Deniz Baykal'ı kontrolü altına almaya çalıştığını, ancak onu ikna edemeyince devirip, Kılıçdaroğlu'nu göreve getirdiklerini söyledi.
26 Kasım 2014
Pornocu Hürriyet!
Kendisini kadın hakları savunucusu ilan eden Hürriyet gazetesinin her gün gazete sayfalarında ve internet sitesinde kadın bedenini teşhir eden fotoğraflara yer veren yayın politikası mide bulandırıyor.