TIMELINE

25 Kasım 2014
Serhat, yeni düşmanıyla karşı karşıya geldi!
25 Kasım 2014
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 yasaya onay!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir içi toplu taşıma araçlarının, engellilerin erişimine uygun hale getirilmesine ilişkin düzenlemeyi içeren "Engelliler Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"un da aralarında bulunduğu üç kanunu onayladı.
25 Kasım 2014
"Türkiye ve KKTC'ye Doğu Akdeniz kapatılamaz"
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin Kıbrıs'ta bir an önce barış, çözüm ve yoğunlaştırılmış müzakere çağrısında bulunduğunu belirterek, "O olmazsa ortak komite oluşturulması ve doğal kaynakların barışı teşvik edici şekilde kullanım için değerlendirilmesi ama bunların ikisine de 'hayır' deniyorsa bilinsin ki Türkiye ve KKTC'ye Doğu Akdeniz kapatılamaz. Doğu Akdeniz'in ve Kıbrıs'ın bütün münhasır ekonomik bölgesinde iki toplumun da eşit hakkı vardır. Bu hakların kullanılması yönünde de hiçbir tereddüt gösterilmez" dedi.
25 Kasım 2014
Yerli otomobil için tarih verdi!
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yaptığı açıklamada 2020 yılından önce Türkiye ve dünya yollarında yerli otomobili görmenin mümkün olacağına inancının arttığını söyledi.
25 Kasım 2014
5 G.Saray taraftarı gözaltına alındı!
Sırp taraftar Marko İvkoviç cinayeti ile ilgili polis ulaştığı bir görüntü üzerinden belirlediği 5 Galatasaray taraftarını gözaltına aldı.
25 Kasım 2014
2015 yılı bütçesi komisyondan geçti!
2015 Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı ve 2013 Kesin Hesap Kanun Tasarısı Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
25 Kasım 2014
Bu ilde okullar tatil!
Konya'da, kar yağışı nedeniyle 18 ilçede eğitime bir gün ara verildi.
25 Kasım 2014
Kobani'de önemli gelişme!
Rakka Devrimcileri Saha Komutanı İbrahim, "ÖSO ve peşmerge destekli bazı Kürt gruplar, Kobani'nin yüzde 90'ında denetimi sağladı." dedi.
25 Kasım 2014
Türk gemisi sürükleniyor
Türk kuru yük gemisi ’Barış’ın içindeki yaklaşık 700 kaçak ile Girit Adası açıklarında sürüklenmesi üzerine Yunanistan alarma geçti.
25 Kasım 2014
AA Ferguson'dan canlı yayın yapacak
Anadolu Ajansı (AA), ABD'nin St. Louis kentinin Ferguson semtinde siyahi bir genci öldüren polisin yargılanmamasına yönelik jüri kararı üzerine düzenlenen gösterileri bölgeden yapacağı canlı yayınla abonelerine ulaştıracak.