TIMELINE

21 Kasım 2014
Beyaz Karanfil'de intikam zamanı!
İntikam için Burhan’ı öldürmeyi planlayan Zülfü’ye Komiser Salih engel oldu. Salih, Burhan’ı bitirmek için Zülfü’ye beraber çalışma teklifini yaptı. Zülfü’yle Komiser Salih artık aynı hedefe kilitlendi!!
20 Kasım 2014
Türkiye'den İsrail'e sert uyarı!
Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'te yeni konut inşa etme kararını şiddetle kınadı.
20 Kasım 2014
IŞİD ağır silahlarla saldırıya geçti!
IŞİD, Kobani'nin batısına ağır silahlarla saldırıya geçtiği bildirildi...
20 Kasım 2014
Erdoğan aslında o iki projeyle...
Cemil Ertem, Erdoğan döneminin yarım kalan 2. Abdülhamit misyonunun tamamlayıcısı olduğu ve Batı’nın bu durumu hazmedemediğini söyledi.
20 Kasım 2014
"Artık halkın sabrı taşmıştır"
Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında yaşanan çatışma sonucu bir Azeri asker hayatını kaybetti.
20 Kasım 2014
"Türkmenler ne talep ederse karşılanacak"
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkmenlerin insani yardım konusunda her türlü taleplerinin karşılanacağına dikkat çekerek, “600 milyon dolar civarında bir katkı sağlanmaya çalışıldı. Ne talep edilirse de hastane yapımı, okul yapımı sağlanacaktır. İkinci önemli husus Türkmenlerin bulundukları şehirleri, kasabaları, bölgeleri terk etmemeleri dedi.
20 Kasım 2014
Hürriyet'ten büyük saygısızlık!
Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Hürriyet gazetesinde bir skandal daha... Cumhurbaşkanlığı Sarayı gazetenin emlak sitesinde 1 milyar dolar bedelle satışa sunuldu...
20 Kasım 2014
Real Madrid'de Pogba iddiası
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in, gelecek sezon için Juventus'ta oynayan Fransız futbolcu Paul Pogba'yı transfer etmeyi planladığı iddia edildi.
20 Kasım 2014
Ehliyette yeni dönem!
Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Yılmaz, sürücü sınavlarındaki yeni sistemi ile Türkiye'nin Avrupa standartlarını yakalamaya başladığını belirterek, “Karayolları Trafik Yönetmenliği değişiyor. Önümüzdeki günlerde önemli değişiklikler olacak. 7 çeşit sürücü belgesi oluyor. Artık sürücü belgelerinde yaş sınırları değişiyor. Tecrübe şartı geliyor dedi.
20 Kasım 2014
Kritik görüşme sonrası ilk açıklama!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Cezaevindeki tutuklu ve hükümlüler arasında kendi başına hayatını idame ettiremeyecek derecede hasta olanlarla ilgili bakanlık olarak bizim hazırlığımız var. Hazırlığımız bittiği zaman kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.