TIMELINE

31 Ekim 2014
Beyaz Karanfil yine nefes kesti!
ATV'nin iddialı dizisi Beyaz Karanfil 2. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Beyaz Karanfil hayranları bu bölümü de soluksuz bir şekilde izledi.
31 Ekim 2014
Peşmerge Kobani'ye hareket etti!
İki gündür Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bekleyen Peşmerge konvoyu, Suriye sınırına hareket etti.
31 Ekim 2014
THK Başkanı dahil 5 kişi tutuklandı
Türk Hava Kurumu'nda ulussüzlük iddialarıyla ilgili yapılan operasyon sonrasında başkan Osman Yıldırım ile birlikte 5 kişi tutuklandı.
31 Ekim 2014
Kertenkele üzerinden paralel oyun!
Turkuvaz Medya'ya saldırarak ayakta kalmaya çalışan paralel medya ATV'deki Kertenkele dizisi üzerinden kara propaganda başlattı.
31 Ekim 2014
"Ha PKK ha paralel örgüt"
Mehmet Akarca, PKK ile paralel örgüt arasındaki benzerliğe dikkat çekti.
31 Ekim 2014
Erdoğan: Amerika'nın bütün silahları IŞİD'in eline geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amerika'nın verdiği silahlar tamamiyle DEAŞ'ın (IŞİD) eline geçti. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Şu anda o silahlarla Irak'ın yüzde 40'ı işgal edilmiş durumda." dedi.
31 Ekim 2014
Aslan son dakikada kazandı
Yeni bir yönetim ve yeni bir anlayış ortaya koyan Galatasaray'da yeni başkan Duygun Yarsuvat'a hoşgeldin hediyesi Umut Bulut'tan geldi. Arena'da Kasımpaşa'yı ağırlayan Cimbom, 1-0 geriye düştüğü maçta 3 puanı 90. dakikada Umut Bulut'un kafa golüyle hanesine yazdırdı: 2-1
31 Ekim 2014
2 PKK'lı tutuklandı
Diyarbakır'a silahlı eylem için geldikleri belirlenen ve operasyonla yakalanan terör örgütü PKK mensubu 2 kişi tutuklandı.
31 Ekim 2014
CHP'de yeni istifalar bekleniyor
CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan partisinden istifa etti. Tarhan'ın ardından CHP'den iki vekilin daha istifa edeceği konuşuluyor.
31 Ekim 2014
İşte Ortadoğu'nun en güçlü orduları
Son dönemdeki ateşli günlerin yaşandığı Ortadoğu'da en güçlü ordular sıralandı.