TIMELINE

21 Ekim 2014
İşte TRT'nin yeni Genel Müdürü!
TRT Genel Müdürlüğüne Şenol Göka atandı
21 Ekim 2014
Kertenkele milyonları ekrana kilitleyecek!
Atv'nin yeni sezonda izleyiciyle buluşturacağı Kertenkele milyonları ekrana kilitleyecek. Çok iddialı olan dizide ekranların sevilen yüzleri seyirciyle buluşacak...
21 Ekim 2014
Yeni Asır 120 yaşında
Türkiye'nin en köklü ve en eski gazetesi Yeni Asır, 120. kuruluş yıldönümünü Balçova Kaya Termal Otel'de düzenlenen geceyle kutladı. Heyecan ve coşkunun bir arada yaşandığı gecede 120. yıl pastası kesildi. Özgen Akçagül ile Blue Note Orkestrası da şarkılarıyla geceye renk kattılar. Sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen gecede Yeni Asır Gazetesi Türkiye ve dünya sıralamasında "Trend Topic" oldu.
21 Ekim 2014
İşte tapınak şövalyelerinin büyük sırrı
Tarihin en gizemli topluluklarından biri de hiç kuşkusuz Tapınakçılar’dır. Fransızca’da “Templiers” , İngilizce’de “Templars” olarak adlandırılan bu şövalyelerin gizemi günümüzde de varlığını korumaktadır.
21 Ekim 2014
Böyle mafya lideri mi olur?
Son yıllarda ABD istihbaratının da yardımıyla yapılan operasyonların ardından pek çok mafya lideri öldürüldü veya cezaevine girdi.
21 Ekim 2014
Yıllara meydan okuyor!
Bakın ünlü sanatçı kaç yaşında...
21 Ekim 2014
Eski İstihbarat Müdürü gözaltına alındı
Yasadışı dinlemelere adı karışan polislere gözaltılar devam ediyor
21 Ekim 2014
Devletin zirvesini buluşturan düğün
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik'in oğlunun nikah şahitliğini yaptı.
21 Ekim 2014
G.Saray'a büyük şok!
Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
21 Ekim 2014
THY'den yanlış anons açıklaması
THY'nın Atina-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağında yapılan ‘denize iniş yapacağız’ anonsu hakkında yetkililerden açıklama geldi.