'Kim Milyoner Olmak İster' milyonluk soru ile dönüyor

Giriş Tarihi 21 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2017, 10:17
’Kim Milyoner Olmak İster’ milyonluk soru ile dönüyor

İÇİNDEKİLER

Atv'de oyuncu Murat Yıldırım'ın sunumunu yaptığı, Türkiye'nin en çok sevilen ve izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezonu 23 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de başlıyor. Geçen sezonun son bölümünde son soruya kadar gelmeyi başaran Çağdaş İrfan Yıldırım, cumartesi günü yayımlanacak bölümde 1 milyonluk son soruyu görecek.


Yarıştığı dönemde Galatasaray Lisesi dördüncü sınıf öğrencisi olan ve bir süre önce Fransa'daki Pantheon Sorbonne Üniversitesi Hukuk Bölümü'ne kayıt yaptıran Çağdaş, heyecanını SABAH'la paylaştı. Boş zamanlarında sürekli bir şeyler okuduğunu belirten Çağdaş, "Heyecan var biraz elbette. Bu tip bir yarışmaya nasıl hazırlanılır pek bilmiyorum. Ama boş zamanlarımı internetten bilgiler okuyarak geçiriyorum. Elimden geldiğince, dilini anlayabildiğim ülkelerdeki yarışmaları izliyorum" dedi.


Şu an Fransa'da olan Çağdaş, yarışmanın finali için yurda dönmeye hazırlanıyor. Genç yarışmacı, kazanacağı parayı nasıl değerlendireceği sorusuna, "Kazanmaya daha yolum var. Kazanırsam da aklımda Fransa'da hayatımı mümkün olduğunca sıkıntısız geçirmemi sağlayacak yatırımlar var. Belki bir ihtimal de Güney Amerika'yı gezmek istiyorum" şeklinde cevap verdi.



SÜRE YETMEMİŞTİ
Çağdaş, geçen sezonun finalinde 250 bin TL değerindeki "Bir kız bana emmi dedi neyleyim" sözü hangi halk ozanına aittir" sorusuna Karacaoğlan doğru yanıtını verince, program tarihinde 1 milyon TL'lik soruyu açtırabilen ikinci yarışmacı olmuştu. Tüm sorulara soğukkanlılıkla cevap veren ve izleyicilerin takdirini kazanan Çağdaş, süre bittiği için 1 milyonluk son soruyu görememişti.