'Anlı'k buluşma

Petra, yıllarca göremediği babasını aradı. Bunun için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Hikayesi tüm Türkiye’yi ağlattı. Babasının hayatını kaybettiği ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2017 Güncelleme 06 Eylül 2017, 02:45
’Anlı’k buluşma

İÇİNDEKİLER

ATV'nin reyting rekorları kıran programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" yeni yayın dönemine fırtına gibi başladı. Programda dün, filmlere konu olacak bir olay gün yüzüne çıkartıldı. Alman vatandaşı Petra Engel, yıllardır aradığı öz babası Mustafa Tosun'u bulmak için programa katıldı. Ancak talihsiz kadın, öz babasının öldüğü haberiyle sarsıldı. Olaylar zincirinin ilk halkası, 1960'lı yıllara uzandı. Mustafa Tosun, o tarihlerde Almanya Bremen'de işçi olarak çalışmaya başladı. Burada, Juhanna isimli Alman kadınla tanıştı.

SINIR DIŞI EDİLDİ...
4 çocuğu olan Juhanna, eşinden ayrılıp Mustafa ile aşk yaşamaya başladı. Bu ilişki, Petra Engel'in doğumuyla taçlandı. Ancak Tosun'un, kavgaya karışıp sınır dışı edilmesiyle, ikilinin yolları ayrıldı. Babasını hiç tanımadan büyüyen Petra, 4 yaşında da annesiz kaldı. 10 yaşına kadar üvey babasıyla kalan Petra, 8 yıl da başka bir ailenin yanında kaldı. Bu süreçte Türk olduğunu öğrendiği gerçek babasını aramaya başladı. Komşularından bulduğu fotoğrafla her kapıyı çaldı. Son olarak da soluğu Türkiye'de aldı. Dün Müge Anlı'nın sunduğu programa katılan Petra'nın hikayesi, herkesi ekrana bağladı. Ancak ilerleyen saatlerde Petra, hüznü ve mutluluğu aynı anda yaşadı. Petra'nın amcasının kızı Ayşegül Başkaya programa bağlandı. Mustafa Tosun'un hayatını kaybettiğini açıkladı. Yıllardır kavuşma hayali kurduğu babasının öldüğünü öğrenen talihsiz kadın acı haberle sarsıldı. Buna rağmen yeni akrabalarına kavuştuğu için de mutluluk yaşadı.


Aslışah SARITAŞ