Eşsiz mucize

2 aylıkken evlatlık verilen Mehmet Durmaz, eş bulmak için Esra Erol'un evlilik programına katıldı. Ekranda oğlunu gören İsmail Soydemir soluğu canlı yayında aldı. Baba-oğlun kavuşma anı ise herkesi ağlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 02:00
Eşsiz mucize

İÇİNDEKİLER

ATV'de izlenme rekorları kıran evlilik programı "Esra Erol'da" bir mucize gerçekleşti. Aydın'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir fırında çalışan Mehmet Durmaz (26), Esra Erol'un sunduğu evlilik programına katılarak hayalindeki eş adayını bulmak istedi. Durmaz'ın hayat hikayesi ise izleyenleri derinden etkiledi. Eş arayan Durmaz, daha 2 aylıkken İncirliova'da Ahmet-Hacer Durmaz çiftine evlatlık olarak verildiğini ve gerçek ailesini hiç görmediğini söyledi. Durmaz'ı canlı yayında gören İsmail Soydemir (49) ise hemen telefonla programa bağlanarak, Mehmet Durmaz'ın babasının kendisi olduğunu belirtti.



CANLI YAYINDA BÜYÜK KAVUŞMA
Baba Soydemir, hemen Kuşadası'ndan yola çıkarak, Esra Erol'un programına gitti. Baba-oğul, birbirlerine sarılarak 26 yıllık hasreti sona erdirdi. Babaoğlun buluşma anı ise herkesi derinden etkiledi. Eş bulmak için katıldığı programda hiç görmediği babasına kavuşmanın sevincini ve şaşkınlığını yaşayan Mehmet Durmaz, "Ben size saygı göstereceğim, elinizi de öpeceğim. Sonuçta benim babamsınız. Benden hemen sıcaklık beklemeyin, biraz zaman istiyorum. Ya ben kötü yollara düşseydim ya da üvey ailem iyi biri olmasaydı" diyerek babasına sitem etti. Baba Soydemir ise "Bugüne kadar çok hatalar yaptım. Karşına çıkıp da 'Ben senin babanım' diyebilecek cesarete kavuşmaya çok zorlandım. Tarifi imkansız bir şey, anlatılması çok zor. Şimdi oğlumun yanında olduğum için çok mutluyum" dedi.

Kazım YÖRÜKCE-Mehmet KAVAS