Kertenkele'de Turabi rüzgarı

Cumartesi akşamları atv ekranlarında yer alan, yayınlandığı ilk günden bu yana, hayran kitlesini her geçen gün arttıran “Kertenkele” dizisi, oyuncu kadrosuna yeni bir ismi daha ekledi.

Giriş Tarihi 08 Şubat 2016, 00:00 Güncelleme 08 Şubat 2016, 11:24
Kertenkele’de Turabi rüzgarı

İÇİNDEKİLER

Kısa sürede başarılı performansıyla televizyon seyircisinin ilgi ve beğenisini kazanan, şimdiye kadar katıldığı yarışma programı ve yer aldığı sinema filmiyle seyirciden tam not alan genç ve yetenekli isim: "Turabi Çamkıran"

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna, 52. bölümden itibaren dâhil olan başarılı isim Turabi Çamkıran, "Kertenkele" dizisinde cezaevinden yeni çıkmış, mahallenin bıçkın delikanlısı "Kara Kemal" karakterine hayat verecek.



Turabi Çamkıran, Kertenkele dizisi ile ilgili düşüncelerini şu sözleriyle anlattı; "Sert bir karakteri canlandırarak komedi oynamak benim için büyük bir şans. "Kara Kemal" karakteriyle seyirciyi güldüreceğim. Canlandıracağım karakterin babasına olan düşkünlüğü, herkesi koruyor olması ve geri vitesinin olmaması tam olarak beni anlatıyor. İlk defa bir dizide yer alıyorum, fakat birbirinden usta oyuncularla beraber çalışmak bana ayrı bir güven duygusu veriyor. Böyle muazzam bir oyuncu kadrosu olan güzel bir ekiple, harika bir projede olmaktan dolayı, çok mutluyum." diyerek düşüncelerini dile getirdi.