A Haber yine birinci

En genç haber kanalı olan A Haber kısa bir sürede toplumun her kesimine hitap etmeyi başardı. Geniş yayın yelpazesiyle izleyiciyi farklı noktalardan ekran başına çekti. Bu sayede rakiplerini geride bırakarak, 2015 yılının ilk yarısını birincilikle tamamladı.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 01 Temmuz 2015, 20:02
A Haber yine birinci

İÇİNDEKİLER

Türkiye Haziran ayında yine gelişmeleri A Haber'den izledi. A Haber Haziran ayı reyting ölçümlerinde de zirvedeki yerini korudu.

'Haberin kanalı' sloganıyla yola çıkan, 24 saat canlı yayın ve 'anında haber' anlayışı ile doğru ve tarafsız habercilik ilkelerinden ödün vermeyen A Haber, izleyicilerinden bu ay da tam not aldı.

Seçim sürecindeki yayınları ile en objektif ve doğru bilgileri ekranlara taşıyan, Suriye'deki gelişmeleri dakika dakika aktaran A Haber, Türkiye ve dünyadaki canlı yayın noktaları, Almanya'dan, İngiltere'ye, Amerika'ya kadar birçok ülkedeki temsilcilikleri, Ortadoğu, Rusya ve Balkanlarda geniş muhabir ağı ile gelişmeleri olay yerinden en hızlı ve tarafsız şekilde izleyiciye sunuyor.

Geçmişten bugüne ışık tutan belgeselleri, ekonomiden teknolojiye, otomotivden, hayatın içindeki hikayeleri yansıtan programları ile de farkını gösteriyor. Toplumun her kesimine hitap eden, farklı görüşlerin yer aldığı programları ile rakiplerinden ayrılıyor. Yayınlarıyla hem sokağın nabzını tutuyor, hem de siyaset, ekonomi, kültür sanat, sağlık konularında en doğru ve en geniş yelpazede haber yayını yapıyor.

Yayınları ve haberleriyle bir çığır açarak referans kanal olma özelliğini kazanan A Haber'in yükseliş çizgisinin süreceği belirtiliyor.