Iphone 8'de bomba özellik!

Fast Company isimli bir şirket, iPhone 8 için yeni görüntüler sızdırdı. İddiaya göre, iPhone 8’in 3B lazer özelliği olacak.

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 14 Temmuz 2017, 17:42
Iphone 8’de bomba özellik!

İÇİNDEKİLER

Apple'ın panikte olduğunu iddia ederek ortalığı bombalayan Fast Company, yeni bir iddia ile tekrardan gündeme geldi. Fast Company, iPhone 8'de 3B lazer olacağını ileri sürdü. Apple mühendislerinin azer üstünde yoğun şekilde çalıştığı da iddialar arasında...

APPLE PANİKTE! İPHONE 8'DE BEKLENEN ÖZELLİKLER OLMAYACAK MI?
İddiada geçen 3B lazer, otomatik odaklanmaya yardımcı olacak ve artırılmış gerçeklik (Augmented Reality/AR) için kullanılacak. Bildirildiğine göre lazer derinlik algılamaya yardımcı oluyor.Yeni lazer sensörü ARKit için büyük önem taşıyor. Çünkü geliştiriciler AR uygulamaları yapmak için yalnızca iPhone'un ana kamerasını kullanabilir.Birçok akıllı telefon bir nesneye olan mesafeyi daha iyi belirlemek için lazerli AF kullanıyor. Lazer ve 3B algılama sistemi iPhone'un kamera performansını daha da artırabilir.Apple'e yakın bir kayanağa göre yeni sensörler Lumentum, Finisar ve II-VI (2-6) tarafından verilecek. Apple bir süredir 3B algılama için Lumentum ile çalıştı ve iPhone 8'in AR yeteneklerini bu şekilde geliştirdi. Tüm bu gelişmelerle birlikte bazı özellikler yetişmeyebilir ve bir sonraki iPhone da kalabilir.