İphone 8'in tasarımı sosyal medyada

Dünyaca ünlü telefon markası Apple'ın tasarladığı yeni İphone 8'e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sosyal medyaya sızdı. Görüntüler yeni modeli merakla bekleyen kullanıcılar arasında hızla yayılırken, ortada tuş bulunmayan yeni tasarım sosyal medyayı salladı.

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 04 Temmuz 2017, 16:18
İphone 8’in tasarımı sosyal medyada

İÇİNDEKİLER

Benjamin Geskin geçtiğimiz akşam iPhone 8 prototipine ait olduğunu iddia ettiği üç fotoğrafı Twitter'da paylaştı. Fotoğraflar sözde içerideki bir kaynaktan geliyor. Erken aşamadaki prototip olarak görünüyor.Fotoğraftaki cihazın ön yüzündeki FaceTime kamerası ve hoparlörü daha önce söylendiği gibi ekrana entegre edilmemiş. Bunun yerine ekranın üst ve alt kısmı mevcut iPhone'lardan daha ince olmasına rağmen çerçeveye sahip.

Prototipin üstünde iPhone 7 ekran koruyucusu takılı. Kutuda da mavi bir pasaport var. Aslında bu pasaport dediğimiz bir test belgesi. Kalite güvencesi ve kontrol testleri için bu belge kullanılıyor.

Sonny Dickson'ın açıklamasına göre test edilen her bileşen veya ürün mavi pasaportta belgelenir. Testi yapan her kişi ismini ve cihazın testlerde başarılı olup olmadığını yazar. Testler farklı kişiler tarafından gerçekleştirilir. Sonunda prototip cihaz Çin'den Apple'a bu mavi belgeyle gönderiliyor.