Ters-yüz konuşturuyor

Alcatel OneTouch'ın IDOL3'ü, iki JBL hoparlör sayesinde telefonu ters tutarak da konuşabilme imkanı sunuyor. Telefon, üzerine kurulu olan kolay selfie çekim modu ve DJ uygulaması ile kullanıcılarına müzik dolu renkli anlar yaşatıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2015 Güncelleme 30 Aralık 2015, 00:00
Ters-yüz konuşturuyor

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en hızlı büyüyen telefon üreticileri arasında yer alan Alcatel OneTouch'ın yeni nesil akıllı telefonu IDOL3, tasarımı ve özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. IDOL3, dünyada ilk defa karşılıklı yerleştirilen iki JBL hoparlör sayesinde telefonu ters tutarak konuşabilme imkanı sunuyor. Bu özelliğiyle müzik dinlemeyi sevenleri yeni bir deneyimle buluşturan IDOL3, 13 mpxl arka kamera ve yeni nesil sensörü ile eğlenceli ve yaratıcı fotoğrafların parçası olmayı hedefliyor. Telefon, üzerine kurulu olan kolay selfie çekim modu ve DJ uygulaması ile kullanıcılarına müzik dolu ve renkli anlar vaat ediyor.

2 MODELİ VAR

IDOL3, elektronik görüntü sabitleme (EIS) özelliği sayesinde hareket halinde olunsa bile net fotoğraf çekme imkanı sunuyor. Yeni nesil akıllı telefonun technicolor renk teknolojisine sahip yüksek çözünürlüklü ekranı bulunuyor. 4.5G'ye uyumlu olan IDOL3'ün 4.7 inç ve 5.5 inç olmak üzere 2 modeli tüketicilerle buluşuyor.