Star Wars heyecanı parmakların ucunda

HP, Yıldız Savaşları hayranları için Star WarsTM Special Edition dizüstü bilgisayarı gün yüzüne çıkardı. İlhamını Galaktik İmparatorluk'tan alan ürün, Türkiye pazarında yerini aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2015 Güncelleme 23 Aralık 2015, 01:33
Star Wars heyecanı parmakların ucunda

İÇİNDEKİLER

Dünyayı kasıp kavuran Star Wars serisinin son filmi The Force Awakens (Güç Uyanıyor) büyük yankı uyandırırken; firmalar da tutkunları için özel ürünler sunuyor. HP, Yıldız Savaşları hayranları için Star WarsTM Special Edition dizüstü bilgisayarı gün yüzüne çıkardı. İlhamını Galaktik İmparatorluk'tan alan Star WarsTM Special Edition dizüstü bilgisayar, savaştan izler taşıyan tasarımı, Star Wars Aurebesh fontu ile yazılmış 'Galaktik İmparatorluk' yazısı ve klavye haznesindeki ikonik Stormtrooper'ları ile dikkat çekiyor.

TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ
Dokunmatik kontrol paneli tasarımı X-Wing Yıldız Dövüşçüsü Rehber Sistemini yansıtırken, kırmızı arka aydınlatmalı klavye karanlık taraf hissiyatı veren tasarımı tamamlıyor. Bilgisayar 7 saate kadar pil ömrüne sahip. Dizüstü bilgisayarın Full HD 15.6 inç (39,6 cm) diyagonal ekranı bulunuyor. HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede, "Disney ve Lucasfilm ile türünün tek örneği bir dizüstü bilgisayar tasarlamaya yönelik işbirliği yapan tek PC üreticisi olarak Star Wars hayranlarına büyüleyici bir deneyim sunuyoruz" diye konuştu.