Apple Watch Türkiye'ye geliyor

Apple teknolojinin son harikalarından biri olan Apple Watch'u 31 Temmuz'da Türkiye'de satışa çıkaracak. Apple Watch 3 farklı modelle tüketiciye ulaşacak.

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 22 Temmuz 2015, 09:42
Apple Watch Türkiye’ye geliyor

İÇİNDEKİLER

Apple'ın şimdiye kadarki 'en kişisel teknoloji' olarak tanıttığı Apple Watch, 3 farklı modeliyle 31 Temmuz'da Türkiye'de piyasaya çıkacak. İki farklı ekran modeliyle satılacak Apple Watch'un fiyat aralığı ise oldukça geniş.

Ürünün Sport modelinin 38 mm'lik ekranı bin 249 TL'ye 42 mm'lik ekranı ise bin 399 TL'ye satışa çıkacak. Apple Watch klasik modelini tercih edenler bin 999 ile 3 bin 899 TL arasında ücreti gözden çıkarmak zorunda. Altın kaplamalı Apple Watch Edition ise 34 bin TL ila 56 bin TL arasında fiyatla vitrinlerde yerini alacak. Akıllı saat olarak lanse edilen Apple Watch'un iddiası hayata dair en özel anların verilerini depolamak. Kalp atışından, koşmanız gereken kilometreye kadar her konuda sağlığınızı Apple Watch'a teslim edebilirsiniz. Akıllı saatin tüm bunları yapabilmesi için akıllı bir telefone ihtiyacı var. iPhone ile birlikte çalışan Apple Watch, aslında tamamlayıcı bir ürün.

İKİ FARKLI EKRAN VAR
Apple Watch 38 ve 42 milimetrelik iki forklı ekran seçeneğiyle üretildi. Telefon kadar büyük ekranı olmadığı için daha çok bildirimlerde kullanılıyor. Uygulama Apple Watch uyumluysa bildirimlere saat ekranından ulaşılıyor.