Milyonluk manzara

Parayla saadet olur mu bilinmez ama rüya gibi bir tatil yapılacağı kesin. Kimi okyanus manzaralı kimi de bir gölün kıyısında. Haftalığı 1 milyon TL’lik malikaneler hayalleri süslüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2017 Güncelleme 20 Haziran 2017, 01:11
Milyonluk manzara

İÇİNDEKİLER

Ultra lüks bir tatil deyince akla gelen ne varsa bu malikanelerde mevcut. Manzara, özel hizmet, kuş tüyü yataklar, tekneler, altın kaplama çiniler... İşte çoğu insanın hayal gücünü bile zorlayan o mekanlar...

STRAFFAN EVİ - İRLANDA
34 bin metrekarelik bir alana sahip Straffan Evi, sanatseverlerden büyük ilgi görüyor. İrandalı sanatçıların 19. yüzyıla ait eserlerinin yer aldığı ev, misafirlerine tarihte yolculuk imkanı sunuyor. 8 yatak odası, spor salonu, havuz, spa ve golf sahası var. 20 kişinin kalabileceği Straffan Evi'nin haftalık ücreti 182 bin dolar (647 bin 752 TL)

NECKER-İZLANDA
Bali tarzında döşenen villa, huzuru arayanlar için ideal bir yer. 74 dönümlük alana sahip Necker'ın 8 yatak odası var. Konuklar gündüzleri sörf ve dalış yapabiliyor, geceleri ise DJ eşliğinde keyifli saatler geçirebiliyor. 100 personelin görev aldığı villada 34 kişi konaklayabiliyor. Haftalık ücreti ise 546 bin dolar (1 milyon 921 bin TL)

MUSHA CAY- BAHAMALAR
Tropik çiçekler, egzotik hayvanlar kısacası film gibi bir tatil arayanlar için burası... Bahamalar'ın eşsiz güzelliğinde tatil yapmak isteyenler haftalık 273 bin dolar (960 bin 223 TL)

VİLLA JANE-AS PEN (ABD)
Bir şato gibi tasarlanan Villa Jane, şehir hayatından sıkılanlar için. Dağ manzaralı 12 kişilik villa 374 bin dolar (1 milyon 220 bin TL)

GLORİA VİLLA-ANTALYA
Villa, Antalya Belek'teki Gloria Hotels & Resort'ta yer alıyor. Bahçe ve golf sahası, 6 yatak odası, oturma odası, mutfak ve çalışma odası bulunuyor. 6 banyosu, açık havuz ve fitness alanı var. Türk hamamı ve saunanın yanı sıra spa alanı ve masaj odaları da mevcut. Villanın geceliği ise tam 10 bin 400 TL.

VİLLA LA CASSİNELLA-İTALYA 661 BİN 834 TL
19. yüzyıldan kalma malikane Como Gölü üzerinde. 8 yatak odası odası var duvarları sanat eserleriyle dolu. Özel aydınlatma, 22 ayar altından yapılmış çiniler, spor salonu, spa ve daha fazlası misafirlerin hizmetine sunuluyor. Malikaneye ulaşım sadece motorlarla yapılabiliyor. 17 kişinin konaklayabileceği Villa La Cassinella'nın haftalık ücreti 188 bin dolar .



BEACH MANSİON-BARBADOS 1 MİLYON 965 BİN TL
Okyanus manzarasıyla büyüleyen villanın özel plajı ve 6 yatak odası var. Konuklar isterse dalış yapabiliyor. 12 kişinin kalabildiği villanın ücreti 350 bin dolar



VİLLA TİTANİUM-IBİZA 931 BİN 996 TL
Ünlü DJ David Guetta'nın eski karısı Cathy Guetta tarafından tasarlanan Villa Titanyum adı gibi metalik ağırlıklı. 12 odalı villada, hamam ve havuz var. 24 kişinin kalabileceği villanın haftalık ücreti 279 bin dolar