Her şeye rağmen iyi iş çıkardık

Finansal fair play transferimizi etkiledi. 1 sezonda yapılmayacak bireysel hatayı 5 maçta yaptık. Sistem de geç oturdu. Tüm aksiliklere rağmen iyi bir iş çıkardık diyebilirim

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2018 Güncelleme 21 Mayıs 2018, 03:29
Her şeye rağmen iyi iş çıkardık

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig'de sezonu ikinci sırada bitirmelerinin ardından futbolcularıyla bir durum değerlendirmesi yaptı. Şampiyonluğu son ana kadar kovaladıklarını ancak hedeflerine ulaşamadıklarını belirten deneyimli hoca, "Her şeye rağmen ikinci olarak iyi iş çıkardık" dedi

KISITLAMALAR TRANSFERİ ETKİLEDİ
FINANSAL Fair Play kısıtlaması nedeniyle istedikleri transferleri yapamadıklarını belirten Kocaman, "Transferlerin geç takıma takılması ekip ruhunu yakalamamızı zorlaştırdı. Takım olmamız 2. yarıyı buldu" diye konuştu.

SON DÜDÜĞE KADAR PES ETMEDİK
BİREYSEL hatalar neticesinde basit puan kayıpları yaşadıklarını da aktaran Kocaman, "Bir sezonda yapılacak olan bireysel hataları 5 hafta içinde yaptık. Bu hatalara rağmen son maça kadar yarıştaydık" ifadelelerini kullandı.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK
ŞAMPİYONLAR Ligi'ne katılacak olmalarının önemine de değinen tecrübeli hoca, "Sezon içindeki birçok aksiliğe rağmen takım olarak güzel işlere imza attık. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.