Shakhtar Donetsk - Roma maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi 2017-18 sezonu 2. tur ilk maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, sahasında milli yıldızımız Cengiz Ünder'in de formasını giydiği İtalyan ekibi AS Roma ile karşı karşıya gelecek

Giriş Tarihi 21 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 21 Şubat 2018, 18:57
Shakhtar Donetsk - Roma maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi 2017-18 sezonu 2. tur ilk maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, sahasında milli yıldızımız Cengiz Ünder'in de formasını giydiği İtalyan ekibi AS Roma ile karşı karşıya gelecek.


CENGİZ ÜNDER ŞAMPİYONLAR LİGİ ARENASINDA

2017-18 Şampiyonlar Ligi son 16 turu, bu akşam oynanacak 2 maçla devam edecek.

Türkiye Milli Takımı forması da giyen, sezon başında Başakşehir'den Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, hocasının şans vermesi durumunda ilk kez Şampiyonlar Ligi son 16 turunda forma giyecek.


CENGİZ ÜNDER İLK 11'DE YER BULACAK MI?

Edin Dzeko, De Rossi, Naingolan gibi yıldızların forma giydiği İtalyan ekibinde, son 3 maçta 4 gol atıp 1 de asist yapan Ünder'in ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

Sakatlıkları nedeniyle Maxime Gonalons ve Rick Karsdorp maçta forma giyemezken, Alessandro Florenzi'nin durumu maç saatinde netlik kazanacak.

SHAKHTAR DONETSK ROMA MAÇI HANGİ KANALDA?

Futbolseverler bu akşam (21 Şubat 2018) 22.45'te başlayacak Shakhtar Donetsk - Roma Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçını Tivibuspor 3'ten canlı yayınla izleyebilecek.


LUCESCU DA İZLEYECEK

Shakhtar Donetsk'i de uzun bir süre çalıştıran A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Şampiyonlar Ligi maçında yardımcılarıyla birlikte Cengiz Ünder'i statta izleyecek.


SHAKHTAR DONETSK MUHTEMEL İLK 11'i

SHAKHTAR DONETSK:

Pyatov, İsmaily, Rakitskiy,Ordets, Butko, Stepanenko, Fred, Bernard, Taison, Marlos, Ferreyra


AS ROMA MUHTEMEL İLK 11'i

AS ROMA:

Alisson, Kolarov, Fazio, Manolas, Peres, Strootman, Rossi, Perotti, Nainggolan, Cengiz Ünder, Dzeka