Dersimiz Bayern

Güneş Heynckes’in B.Münih’e geldikten sonraki tüm maçlarını kasetlerden izledi. Rakibin artı ve eksilerini tek tek tespit eden tecrübeli hoca bunu oyuncularıyla paylaştı. Bayern’in silahları için de önlemlerini aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2018 Güncelleme 19 Şubat 2018, 02:40
Dersimiz Bayern

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ artık Bayern Münih'e odaklandı. Şampiyonlar Ligi'nde yarın Alman devi ile karşılaşacak olan Siyah- Beyazlılar bu maça odaklanırken Güneş'in Teknik Direktör Heynckes'in takımın başına geçtikten sonraki tüm maçlarını kasetlerden tek tek izleyerek rakibin zaaflarını belirlediği öğrenildi

İSTATİKSEL ANALİZLER YAPTI
Bayern Münih'in etkili ve zayıf yönlerini tespit eden Şenol Güneş rakip takımın istatiksel analizlerini de yaptı. Rakibin etkili futbolcularını da belirleyen Güneş bunları durdurmak için de tüm planlarını yaptı.

BAYERN MÜNİH'İ EZBERLEDİ
ALMAN ekibinin hangi dakikalarda etkili olduğunu, topu nasıl kullandığını, maç içinde nasıl bir taktiksel değişiklik yaptığını belirleyen Güneş, Beşiktaş'ın en iyi yönünü harekete geçirmek istediği öne sürüldü.

VURMA PLANINI BELİRLEDİ
Güneş' in Bayern Münih hakkında elde ettiği tüm bilgileri takımla paylaştığı ve idmanlarda rakibe karşı izlenecek strateji hakkında uygulamalı açıklamalar yaptığı ortaya çıktı.