Küfür etmek bana yakışmaz

Beşiktaş Teknik Direktörü, F.Bahçe maçında hakeme tepkisinin olduğunu kabul ederek, “Ancak küfür etmedim. Küfür etmek bana yakışmaz” diye konuştu. Leipzig maçına da değinen Güneş, "Akıllı, sabırlı ve dikkatli olacağız. Bizim için zor bir maç olacak. Çok yetenekli futbolcuları var. Ama kazanmak istiyoruz"dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2017 Güncelleme 26 Eylül 2017, 00:45
Küfür etmek bana yakışmaz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Leipzig maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. F.Bahçe maçına değinen Güneş, "Ali Palabıyık'a neden artislik yapıyorsun dedim. Çıkarken statta ana avrat küfür yedim. Hakeme bir tepkim vardı ama küfür etmedim. Küfür etmek bana asla yakışmaz" diye konuştu.

​LEİPZİG HERKESLE AYNI SEVİYEDE
Leıpzıg'in çok iyi bir takım olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, "Akıllı, sabırlı ve dikkatli olacağız. Leipzig 4. torbadan gelmesine rağmen diğer takımlarla aynı seviyede bir takım" ifadesini kullandı.

​ÇOK İYİ KONTRATAK YAPIYORLAR
alman ekibinin çok genç oyunculardan kurulu bir takım olduğunu vurgulayan Güneş, "Leipzig sürpriz yapabilecek bir takım. İyi kontratak yapıyorlar. Bireysel olarak da yetenekli sporcuları var" dedi.

​KENDİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ
Maç kazanmak için her yolun mübah olmadığını vurgulayan Güneş, "Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Puan hesabımız yok. Bu maçta kaybedersek birşey bitmiyor. Kazansak da her şeyi kaybetmeyeceğiz" dedi.