Sen de üçlü çekecek misin?

Oğuzhan’ın maçtan sonra hakem Ali Palabıyık’a, “Sen de üçlü çekecek misin”dediği gerekçesiyle kırmızı kart gördüğü öne sürüldü. Beşiktaşlı yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise Ali Palabıyık için, "Emek hırsızı. Kasti olarak aleyhimize kararlar verdi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2017 Güncelleme 25 Eylül 2017, 04:08
Sen de üçlü çekecek misin?

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe karşısında 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta tepkiler giderek büyüyor. Oğuzhan'ın 2. sarı kart görerek oyundan atılmasıyla ilgili olarak da önemli bir iddia ortaya atıldı. Karşılaşma sonrası hakem Ali Palabıyık'ın yanına gelen Oğuzhan'ın maçın hakemine, "Fenerbahçe taraftarı takıma üçlü çektiriyor. Sen de çektirmeyecek misin dediği iddia edildi.

YAZICIOĞLU'NDAN AĞIR SÖZLER
Oğuzhan Özyakup'un bu sözleri nedeniyle 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldığı öne sürüldü. Bu arada Beşiktaşlı yöneticilerden Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise Palabıyık'a ağır eleştirilerde bulundu.

YAPTIĞI HER HAREKET KASTİYDİ
Beşiktaşlı yönetici maçın analizini yapacak bir durum olmadığını söyleyerek, "Palabıyık yön verme işine başlayınca ortada maç kalmadı. Bu emek hırsızlığı. Kasti olarak aleyhimize kararlar verdi" diye konuştu.

​ORMAN AÇIKLAMALAR YAPACAK
Yazıcıoğlu Kadıköy'de hep aynı senaryonun ortaya konulduğunu savunarak, "Gerginlikten beslenmek ahlak anlayışımız değil" dedi. Orman'ın bugün saat 21.00'de Tivibu Spor'da açıklamalar yapacağı öğrenildi.