Aslan gibi döndü

15. dakikada Delarge’ın golüyle geriye düşen Cimbom ilk yarıda çok sıkıntılı anlar yaşadı...Fakat ikinci devre geri dönen Aslan, Feghouli ve Tolga'nın golleriyle rakibini devirmeyi başardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2017 Güncelleme 25 Eylül 2017, 00:51
Aslan gibi döndü

İÇİNDEKİLER

Cimbom'dan müthiş geri dönüş... Lider Galatasaray yenik duruma düştüğü zorlu Bursa deplasmanında ikinci yarıda attığı gollerle 2-1 kazandı. Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'ye kaybeden takipçisi Beşiktaş ile farkı 3 puana çıkardı. 11. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Gomis'in defansın arasından şutunu Harun zorlukla kornere çeldi. 15. dakikada Bursa golü buldu. Kembo'nun yerden ortasında arka direkte topla buluşan Delarge meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.

​KALECİ HARUN TEK BAŞINA DİRENDİ
22. dakikada Barış'ın ortasına gelişine vuran Stancu'nun şutunu Muslera kornere çeldi. 33. dakikada Latovlevici'nin ortasında ceza sahası içinde Tolga'nın kafa vuruşunu Harun kornere tokatladı. 60. dakikada Maicon'un kafasını Harun çıkardı. Rodrigues'n çevirdiği topu Harun bu kez çizgide yakaladı. 1 dakika sonra bu kez Rodrigues mutlak pozisyonu harcadı.

FEGHOULİ AÇILIŞI MUHTEŞEM YAPTI
73. dakikada Rodrigues vurdu, Harun yine gole izin vermedi. 1 dakika sonra Cimbom golü buldu. 64'te oyuna giren Feghouli ceza sahası dışından muhteşem bir şutla skoru 1-1 yaptı. 81. dakikada Galatasaray öne geçti. Tolga Ciğerci defanstan seken topu şık bir plase ile ağlara yolladı: 1-2.