Aksiyon kaos gerilim ve zafer

Fener, Giuliano (pen.) ile öne geçti. Önce Q7 sonra Neto kırmızı gördü. 86'da Janssen yine penaltıdan attı. Atiba da ikinci sarıdan atıldı. 88'de Babel skoru 2-1 yaptı. İsmail ile Oğuzhan da kızardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2017 Güncelleme 24 Eylül 2017, 00:59
Aksiyon kaos gerilim ve zafer

İÇİNDEKİLER

Uzun yıllar unutulmayacak derbide gülen Fenerbahçe oldu... Sarı-Lacivertliler toplam 5 kırmızı kartın çıktığı derbiyi 2-1 kazanarak "Şampiyonluk yarışında ben de varım" dedi. Fenerbahçe ayrıca Beşiktaş'a karşı evinde yenilmezlik serisini de 13 yıla çıkarmayı başardı.

QUARESMA'NIN SORUMSUZLUĞU
18. dakikada, Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Giuliano skoru 1-0 yaptı. 43. dakikada Quaresma, orta sahada Mehmet Ekici'ye yaptığı sert hareket sonucunda ikinci sarı karttan atıldı.

​OZAN TUFAN O GOL NASIL KAÇTI?
45'te son adam Cenk'i düşüren Neto da kırmızı kart gördü. 76'da Ozan'ın altı pastan dokunuşu direkten döndü. 86'da Fener yine penaltı kazandı. Atiba ikinci sarıdan atıldı. Janssen de skoru 2-0'a taşıdı.

​SON DAKİKALAR GERİLİM FİLMİ
İki dakika sonra Babel farkı 1'e indirdi: 2-1. 88'de İsmail atıldı, Fener de 9 kişi kaldı. Kalan dakikalarda skor değişmeyince 3 puan Kanarya'nın oldu. Maçın bitiminde Oğuzhan da ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.