Arkanıza yaslanın uçuyoruz!

F.Bahçe üç puanı alıp zirve yarışında yeniden söz sahibi olmak, Beşiktaş ise tam 12 yıl sonra Kadıköy’de zafer yaşamak istiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2017 Güncelleme 23 Eylül 2017, 00:02
Arkanıza yaslanın uçuyoruz!

İÇİNDEKİLER

Bu akşam Türkiye'nin kalbi Kadıköy'de atacak... Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş sezonun ilk lig derbisinde kozlarını paylaşacak. Ülker Stadı'nda 19.30'da başlayacak dev maçı Ali Palabıyık yönetecek. BeIN Sports'tan naklen yayınlanacak derbi öncesinde satışa çıkan tüm biletler tükenmiş durumda.

​HEGEMONYA SÜRECEK Mİ?
Derbiye rakibinin 5 puan gerisinde çıkacak olan Kanarya bu akşam kazanarak yeniden zirve yarışına ortak olmak istiyor. Fener ayrıca Kadıköy'deki derbi hegemonyasını da devam ettirmeyi hedefliyor.

​HASRET BU KEZ BİTECEK Mİ?
Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş da derbiye 3 puan parolasıyla çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş, Kadıköy'den ilk kez, Kara Kartal ise 12 yıl aradan sonra zaferle ayrılmanın hesabını yapıyor.

​REKABETTE F.BAHÇE ÜSTÜN
Fenerbahçe ile Beşiktaş tarihlerinde daha önce 343 kez karşılaştı. 343 maçta Kanarya 130, Kartal 123 galibiyet aldı, 90 karşılaşma berabere bitti. Fener'in 470 golüne, Beşiktaş 430 golle karşılık verdi.