Derbi berabere bitsin ikisi de üzülmesin

G.Saray Başkanı Özbek, F.Bahçe-Beşiktaş derbisinin berabere bitmesini istediğini ifade ederek, “İkisi de önemli kulüpler, üzülmesniler” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2017 Güncelleme 22 Eylül 2017, 00:20
Derbi berabere bitsin ikisi de üzülmesin

İÇİNDEKİLER

Yarın oynanacak Fenerbahçe- Beşiktaş derbisini değerlendiren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Maç berabere bitsin. İki taraf da önemli kulüpler, üzülmesinler" ifadesini kullandı. Bafetimbi Gomis'i öven Özbek, "Gomis için hasta, yaşlı, bayılıyor diyorlardı. İmza parası verilir mi diyorlardı. Peki şimdi ne diyorlar?" yorumunu yaptı. "Galatasaray parasını ödeyemiyor devri bitti" diye konuşan Başkan Özbek, "Bugün kimse Galatasaray için şunu söyleyemiyor; Galatasaray parasını ödeyemiyor, borcunu veremiyor diyemiyor. Bunların hepsi bitti. Galatasaray, Riva'da hedeflediği, projelendirdiği karı yakalamıştır. Bugün itibarıyla garanti edilen para yaklaşık 200 milyon dolar, iş bittikten sonra 350-400 milyon dolar civarında olacak" açıklamasını yaptı.

​HER MAÇTA HASILAT 1 MİLYON EURO!
Geçen sezon 15 bin kişiye oynadıklarını hatırlatan Dursun Özbek, "Biz iyi bir takım kurarak Galatasaray seyircisini harekete geçirdik. Şimdi her maç 1 milyon Euro hasılatımız var" dedi.