Bu sihir bozulmasın

Futbolcularıyla toplantı yapan Aykut Kocaman, “Bizi 12 yıldır yenemiyorlar. Bu sihir bozulmasın. Bu seriyi galibiyetle sürdürelim. Kazanırsak yükselişimizin ilanı olacak” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2017 Güncelleme 22 Eylül 2017, 02:00
Bu sihir bozulmasın

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün yapılan antrenman önvesinde Sarı-Lacivertli futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Alanya galibiyetiyle moral bulduklarını söyleyen Kocaman, "Bu galibiyetin anlamlı olması için Beşiktaş'ın ardından Akhisar'ı da yenmeliyiz" dedi.

12 YIL ONLARDA STRES YAPAR
Kocaman, "2005'ten beri evimizde yenemiyorlar. 12 yılı geçti. Bu onlarda strese de neden olacaktır. Seriyi 3 puanla devam ettirelim. Bu yükselişimizin ilanı olur" ifadesini kullandı.

​TOP RAKİBE GEÇİNCE PRES YAP!
Futbolcularından top rakibe geçtiği anda pres yapıp top kapmalarını isteyen Kocaman, "Ataklarını kalemize en uzak yerde durduralım. Topu kapınca da çabuk oynayalım" uyarısında bulundu.

​SKORU ÖNCE BİZ BULMALIYIZ...
Maç başında Başakşehir karşılaşmasındaki gibi motivasyon eksikliği olmasını istemeyen Kocaman, "90 dakika tam motivasyon olmalı. Bircok maça 1-0 yenik başladık. Skoru önce biz bulalım" diye konuştu.