Ailem Türklüğü öğrenecek

Eşi ve iki çocuğunun da artık İstanbul’da yaşayacağını söyleyen Fransız yıldız, “Onların da Türklüğü öğrenmesini çok istiyorum” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2017 Güncelleme 22 Eylül 2017, 02:01
Ailem Türklüğü öğrenecek

İÇİNDEKİLER

Bafetimbi Gomis attığı goller kadar saha dışındaki duruşuyla da herkesi kendine hayran bırakıyor. GS TV'ye konuşan Fransız yıldız flaş açıklamalar yaptı. İşte Gomis'in sözleri: "Galatasaray'ı keşfetmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Burası bir aile gibi. İnsanlar beni iyi bir şekilde karşıladı. Herkese çok teşekkür ediyorum."

​KÖTÜ ŞEYLER DUYDUM AMA...
"Türkiye'de kötü şeyler olduğunu televizyon ve gazetelerden duyuyordum ama buraya gelince farklı bir ortam olduğunu gördüm. Türkiye'ye gelince açıkçası insanların beni ne kadar benimsediğini gördüm."

​TÜRKLER BENİ SEVİYOR, SAYIYOR
"Türkler'in beni ülkelerine kabul etmelerini, sevmelerini, saymalarını tecrübe etmelerini istediğim için ailemi de buraya çağırdım. Onların Türklüğü ve dilini öğrenmesini, görmesini, uyum sağlamasını istiyorum."

​GALATASARAY BENİM İÇİN ŞANS
"Maalesef daha önceki oynadığım takımlarda lig şampiyonluğu elde edemedim. Ama önümde daha uzun yıllar var. Bu süreç içerisinde Galatasaray benim için önemli bir şans. Hedefim ilki yaşayabilmek."