Sarı lacivert lanet!

Cenk Tosun, Quaresma, Oğuzhan ve Babel F.Bahçe maçlarında beklenen performanslarını sergileyemiyor. Güneş ise Kadıköy’de Kanarya’ya 19 kez rakip olurken hiç kazanamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2017 Güncelleme 21 Eylül 2017, 00:24
Sarı lacivert lanet!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 11 sezondur Kadıköy'de yenme mutluluğunu yaşayamadı. Siyah- Beyazlı takımın 4 etkili ismi olan Cenk Tosun, Quaresma, Oğuzhan ve Babel'in Fenerbahçe maçlarındaki istatistikleri de hiç iyi değil. Kartal'ın gol silahı Cenk Tosun Fenerbahçe'ye 12 kez rakip olurken bu maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik, 9 yenilgi gördü. Cenk Tosun bu maçlarda hiç gol ve asist üretemedi.

PERFORMANSLARI KÖTÜ
Quaresma ise 9 kez Fenerbahçe'ye rakip olurken 1 galibiyet, 4 beraberlik, 4 yenilgi gördü. Portekizli yıldız F.Bahçe'ye hiç gol atamazken 3 asist yaptı. Oğuzhan ise Fenerbahçe'ye 10 kez rakip olurken 2 galibiyet, 4 beraberlik, 4 yenilgi gördü. Rakibine gol atamayan Oğuzhan sadece 1 asist yaptı. Babel ise hem Kasımpaşa hem Beşiktaş formasıyla F.Bahçe'nin karşısına 5 kez çıkarken 1 beraberlik, 4 yenilgi gördü. Gol atamazken, 1 asistle oynadı. Şenol Güneş ise değişik takımlarla F.Bahçe'ye Kadıköy'de 19 kez rakip oldu. 14 yenilgi, 5 beraberlik görürken hiç kazanamadı.

PEPE YILIN 11'İ ADAYLARI ARASINDA
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen "yılın 11'i" için 55 kişilik aday liste açıklandı. FIFA'dan yapılan açıklamaya göre, 24 bini aşkın profesyonel futbolcu tarafından belirlenen FIFA FIFPro Yılın 11'i adayları arasında geçen sezon İspanyol ekibi Real Madrid'de forma giyen Beşiktaş'ın Portekizli savunma oyuncusu Pepe ve Arsenal'in Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil de yer aldı.