Fener soldan vuracak

Kocaman, Gökhan Gönül ile Adriano’nun sakatlığı sonrası sıkıntı yaşanan bölgeye Valbuena’nın yanı sıra Janssen ve Alper’i de sokarak gol bulmaya çalışacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2017 Güncelleme 21 Eylül 2017, 01:11
Fener soldan vuracak

İÇİNDEKİLER

Sezonun belki de kırılma maçında cumartesi günü BeşiktaşKadıköy'de konuk edecek olan Fenerbahçe'de tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Formunun zirvesinde olan Beşiktaş'ın bütün maçlarını izleyerek analiz eden teknik direktör Aykut Kocaman rakiplerinin zayıf yönünü buldu ve imha planını hazırladı.

​TÜM PLANLARINI YAPIYOR
Tecrübeli hoca rakibi sağından vurmayı planlıyor. Gökhan Gönül'ün ardından Adriano'nun da sakatanmasıyla bu bölgede zaaf oluşabileceğini Kocaman, planlarını sol kanat hücumları üzerine yapıyor.

​HASAN ALİ'YE 'HÜCUM' EMRİ
Valbuena'nın yanı sıra Janssen ve Alper'i de bu bölgeye sokmayı düşünen Kocaman idmanlarda bu taktik üzerinde duruyor. Tecrübeli hoca, Hasan Ali'den de hücuma daha fazla destek vermesini istiyor.

DENGELERİNİ BOZACAK
Quaresma'nın savunmaya geri dönüşlerde sıkıntı yaşamasını da hesaba katan Aykut Kocaman ayrıca ani kanat değişiklikleri ile Beşiktaş defansının dengesini bozmanın da planını yapıyor.