Gomis’in sırrı

Gomis her gün takımdan ayrı özel idman yapıyor. Tuttuğu özel fizyoterapistin parasını bile kendi karşılıyor. Tüm zamanını İstanbul’a getirdiği ailesiyle geçiriyor. “İşime ve eşime aşığım diyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2017 Güncelleme 18 Eylül 2017, 01:10
Gomis’in sırrı

İÇİNDEKİLER

Gomis attığı gollerle G.Saray'ı sırtlıyor... 5 maçta 7 gol, 2 asistle müthiş bir performans sergileyen Fransız golcünün bu başarısı bir rastlantı değil. Gomis kelimenin tam anlamıyla arı gibi çalışkan. Normal idmanların dışında her gün özel antrenman yapan golcü oyuncu bununla da sınırlı kalmıyor. Evde bisiklete binerken havuzda da spor aktivitesini devam ettiriyor

​FİZYOTERAPİSTİ HER ZAMAN YANINDA
Başarılı golcünün bir başka özelliği ise Fransa'dan getirdiği fizyoterapistiyle çalışması. Gomis özel fizyoterapistin parasını bile cebinden karşılıyor. Fizyoterapistin kendisine verdiği programı harfiyen uygulayarak daha diri kalmaya çalışıyor.
Gomis'in aile bağları çok sağlam

Gomis'in başarısında bir başka unsur da sıkı aile bağlarına sahip olması. Ailesini İstanbul'a getiren Galatasaray'ın Fransız futbolcusu idman ve maçların dışında eşi ve çocuklarının yanından ayrılmıyor. Böylece psikolojisini sağlam tutuyor.

​FRANSIZ YILDIZI HERKES SEVİYOR
Yıldız futbolcuyu diğer isimlerden ayıran bir nokta da herkesle çok iyi geçinmesi. Takım arkadaşlarıyla arası mükemmel olan Gomis kulüpteki herkesle çok iyi iletişim kurmuş durumda. Fransız futbolcu şimdiden gönüllerde taht kurmayı başardı.