'Can'ssen

Sarı-Lacivertliler, 16’da Janssen, 44 ve 90+5’te Valbuena ve 60’ta Guiliano (pen.)’nun golleriyle 3 puanı kaptı... Haftaya oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi moral kazandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2017 Güncelleme 18 Eylül 2017, 00:00
’Can’ssen

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Alanya deplasmanında 4-1 kazanarak çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı-Lacivertliler, henüz 16. dakikada yeni transferi Janssen ile öne geçti. Valbuena'nın kullandığı köşe vuruşunda Josef topu kafayla indirdi. Janssen kale dibinde topu ağlarla buluşturdu. 34'te rakip yarı alanda topla buluşan Fransız yıldız Valbuena ceza sahasına doğru hareket etti. Sağ ayağıyla falsolu bir şut denedi ancak kaleci Haydar son anda topu çataldan çıkarmayı başardı.

VALBUENA'DAN MÜKEMMEL BİR GOL
42'de Alanya beraberlik golünü attı. Love ceza yayı üzerinden Emre Akbaba'ya şık bir pas gönderdi. Yıldız oyuncu da Kameni'yi avlamayı başardı: 1-1. İlk yarının son dakikasında Valbuena ile Fenerbahçe öne geçti. Fransız yıldızın sağ çaprazdan yaptığı düzgün vuruşta top ağlarla buluştu: 2-1. İlk yarının uzatma dakikalarında Janssen'in şutu az farkla dışarı çıktı.

ALANYASPOR 73'TE GOLE ÇOK YAKLAŞTI
60'ta Janssen, Alanyalı Tzavellas ceza sahası içinde düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Giuliano penaltıyı gole çevirdi. 73'te Alanyasporlu Efecan, Fenerbahçe savunmasını geçerek Kameni ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu direğin yanından dışarı çıktı. 90+5'te Alper, ceza sahası içindeki Valbuena'yı gördü. Fransız yıldız düzgün bir vuruşla skoru belirledi: 4-1.