Samandıra kenetlendi

Yöneticiler moral verdi. Kocaman uyarıları yaptı. Futbolcular da kendi zafer sözü verdi. Hedef Alanyaspor mücadelesiyle galibiyet serisi başlatmak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2017 Güncelleme 17 Eylül 2017, 01:42
Samandıra kenetlendi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de kötü futbol oynamamasına rağmen istediği sonuçları alamayan ve son maçta Medipol Başakşehir'e uzatma dakikalarında yediği golle mağlup olan Fenerbahçe Alanya maçı önceinde camia olarak kenetlendi. Başta yönetim olmak üzere, teknik heyet sürekli olarak Alanya maçının önemini futbolculara anlattı.

​"90 DAKİKA SAVAŞACAĞIZ"
Teknik direktör Aykut Kocaman, "Kötü değiliz. İlacımız 3 puan. Alanya'da 90 dakika bunun için savaşacağız. Bu maç bizim çıkışımız olmalı" dedi. Futbolcular da kendi aralarında sürekli bu maçı konuştular.

​"ŞİMDİ YENİ BİR SAYFA AÇIN"
Kocaman, Top bizdeyken ve rakiptenten ne yapılması gerettiğini hiç aklınızdan çıkartmayın. En küçük bir konsantrasyon kaybı bize pahalıya mal olur. Ve geçmiş maçlarda öyle oldu. Şimdi yeni bir sayfa açın" dedi.

​"RAKİBİN KOZU KONTRA ATAK"
Teknik patron Kocaman, 1. ve 2. bölgede yüksek pas isabeti isterken kaptırılacak kozlara dikkat çekti ve "Rakibimizin en büyük kozu kaptığı toplarla hızlı hücum etmek. Buna forsat vermezsek işimiz kolaylaşır" dedi.