Bu galibiyet bizim hakkımızdı

G.Saray Teknik Direktörü Tudor, Kasımpaşa önünde iyi mücadele ettiklerini söyledi. Hırvat hoca, “Bu galibiyet bizim hakkımızdı” ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2017 Güncelleme 17 Eylül 2017, 00:00
Bu galibiyet bizim hakkımızdı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Kasımpaşa karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi. Hırvat hoca, "Kasımpaşa bu ligin en dikkate alınması gereken takımlarından biri. Özellikle deplasmanda çok iyi kontratağa çıkan oyunculara sahipler. Maçtan önce bizi zorlayacaklarını biliyordum" dedi.

​HER PUAN ALTIN DEĞERİNDE
şampiyonluk yarışında her puanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Tudor, "Biz her maçımızı final havasında oynuyoruz. Şampiyonluk için özellikle iç sahada puan kaybetmememiz gerekiyor" diye konuştu.

​TARAFTARIMIZA MİNNETTARIM
Kasımpaşa karşısında taraftarlara da teşekkür eden Hırvat hoca, "Maçın başından itibaren bize büyük destek verdiler. Tribünleri tıklım tıklım doldurdukları için onlara ne kadar övgü yapsak azdır" dedi.

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM
antalyaspor beraberliğinin ardından Kasımpaşa karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıktıklarını vurgulayan Tudor, "Kazandığımız için çok mutluyum. Seri galibiyetler alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.