Abdulkadir'le 'ömür' boyu

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı’nın ardından Abdülkadir Ömür’ün de sözleşmesini uzattı. Genç yıldız, 2022 yılının haziran ayına kadar Bordo-Mavili formayı giyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2017 Güncelleme 16 Eylül 2017, 00:00
Abdulkadir’le ’ömür’ boyu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor iç transferde Yusuf Yazıcı'dan sonra genç oyuncu Abdülkadir Ömür ile anlaştı. Bordo- mavili kulübün Asbaşkanı Ahmet Çubukçu'nun katılımı ile Medical Park Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde Abdülkadir Ömür kendisini 2022 yılına kadar, bordo- mavili renklere bağlayan imzayı attı.

​ALTYAPIYA ÖNEM VERDİK
Asbaşkan Ahmet Çubukçu, yönetim olarak altyapıya büyük bir önem verdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi: "Önce Yusuf Yazıcı ardından Abdülkadir Ömür'ü Türk futboluna kazandırmayı başardık"

​YUSUF&ABDÜLKADİR IŞIK OLACAK
Yusuf ve Abdülkadir'in altyapıdaki diğer oyunculara örnek olacağını belirten Çubukçu, "Onlar da ağabeylerini görerek 'Bir gün ben de Trabzonspor'da oynayacağım' düşüncesiyle hareket edecek" dedi.

TRABZON'A GÖNÜLDEN BAĞLIYIM
Abdülkadir Ömür ise Trabzonspor'a gönülden bağlı olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.