Tek hedefimiz galibiyet

Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini belirten Şenol Güneş, “Tek hedefimiz galibiyet. Bütün oyuncularımın en iyi futbolunu ortaya koyacağını biliyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2017 Güncelleme 13 Eylül 2017, 00:26
Tek hedefimiz galibiyet

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Porto ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı için iddialı konuştu. Tecrübeli hoca, rakiplerinin güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, "Tek hedefimiz galibiyet. Rakibimizin Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı belli. Hedef Avrupa'da en iyi 10 takım arasında olmak. Sonuç ne olur bilmem ama en iyi oyunumuzu oynayacağız. Bizim de Porto'nun da iyi takımı var. Bizim de Porto'nun da iyi takımı var. Keyifli bir müsabaka olacağına inanıyorum" diye konuştu.

BU SENE GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ
Devler Ligi'ndeki hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirten Güneş, "4 takım içinde en iyi oyunu oynayıp üst tura yükselmek istiyoruz. Umarım öyle olur. Porto'nun öncelikli tabii kendi sahasında taraftar gücü var. Teknik, hızlı çabuk oynayan bir takım. Kaliteli bir takım olduğunu düşünüyorum. Ligde puan kaybı olmadan geliyorlar. O yüzden güçlü bir takımla oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

MEDEL'İN ASIL YERİ ORTA SAHA
Şenol Güneş, Medel'in oynayıp oynamayacağı yönündeki soruya ise, "Buraya gelen tüm oyuncular oynayabilir. Adriano iyi. Sağ bekte oynayabilecek oyuncular; Adriano, Necip, GaryMedel her yerde oynayabilecek kalitede bir oyuncu. Necip'i, Adriano'yu gördük, belki Medel'i de görürüz. Medel'in asıl yeri ise orta saha sonra stoper, ama yarın (bugün) sağ bekte görebiliriz" cevabını verdi.